Graan gratis hondenvoer: Tips voor het kopen

By | februari 7, 2015

Graan gratis hondenvoer: Tips voor het kopen

Koolhydraten worden vaak gebruikt in voedsel voor huisdieren als goedkoop vulmiddel. Graan gratis hondenvoer is een gezonder alternatief. Met deze aankoop moet u rekening houden met de volgende tips.

Getreidefreies Hundefutter ist gesünder für den Hund – Shutterstock / Jaromir Chalabala

Als uw hond heeft een voedselallergie of wilt u een gezonde voeding in het algemeen, zonder granen hondenvoer te behouden kan een goed idee zijn. Zelfs als uw hond is niet bijzonder gevoelig voor wat de hond voeding betreft, moet je blijft een paar tips. Te veel koolhydraten – meestal in de vorm van graan – zijn gezond voor hem onder alle omstandigheden. Koper Dus je moet kiezen voor een hond voedsel dat een laag percentage van deze bestanddelen heeft.

Tips voor gezond hondenvoer

Een manier om een hoog korrels in hondenvoer uit te sluiten is het Barfen . Hier, de hond krijgt alleen zeer verse, onbewerkte voedingsmiddelen – dwz vers vlees, vis, wat verse groenten en fruit.

Graan gratis hondenvoer: Aankoop

Als u wilt echter de voorkeur aan een huisdier in de winkel of bestel online hebt, moet u overwegen een paar punten. Graan gratis hondenvoer is meestal aanvaardbaar is dan die met een hoog percentage van granen – de aankoop, maar als er andere factoren in het spel. Vaak hondenvoer is voorzien van conserveringsmiddelen, om het duurzamer maken. Zorg ervoor dat het voedsel bevat weinig of in het beste geval geen dergelijke stoffen. Je moet ook voorkomen dat voedsel met smaakversterkers zoals glutamaat.

Het voer per ongerepte natuur voor uw hond, hoe beter: In principe geldt dus voor de aankoop van hondenvoer. Korrelvrije hondenvoer zonder kunstmatige additieven en welke vermindert het risico op allergieën en die van obesitas . De compatibiliteit wordt verbeterd in ieder geval, als de voeding bevat minder gunstig vulmiddelen zoals maïs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *