Gezonde voeding voor kittens

By | Luty 18, 2015

Gezonde voeding voor kittens

Als jonge katten zijn groot en sterk, ze veranderen in een flits. Een gezonde kattenvoer is de alfa en omega voor hen, zodat ze krijgen op een normaal dieet alle essentiële voedingsstoffen na het overschakelen van de melk van zijn moeder kat die ze nodig hebben.

Gesunde Ernährung ist für junge Katzen sehr wichtig – Bild: Shutterstock / Ermolaev Alexander

Als voor kleine kittens zijn grote katten, moeten ze steunen veel energie, want in korte tijd haar lichaamsgewicht vermenigvuldigd enorm. Wanneer ze verhuizen naar hun nieuwe huis op de leeftijd van ongeveer twaalf weken zijn ze daarom moeten de hele dag ongeveer vijf kleine porties van voedsel met uitgebalanceerde ingrediënten.

Welke voedingsstoffen nodig hebben jonge katten

De voeding voor kittens moet van hoge kwaliteit zijn en vrij van suiker. Naast een hoog vlees, moet alle essentiële mineralen, vitaminen en sporenelementen, en vooral een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten, omdat de behoefte aan de kleintjes noodzakelijk een gezonde groeiproces.

Het dieet moet een goede bron van energie zijn, omdat de junior Stubentiger hebben veel vermogensreserve om zijn snelle groeiproces. Omega-3 en Omega-6 vetzuren helpen de viervoetige doen om gezonde, mooie huid te krijgen en huidproblemen te voorkomen.

Wat voor soort voedsel dat je kittens te voeden?

Omdat katten hebben de neiging snel te kieskeurig te zijn, moet je al beginnen met weinig ruimte tijgers, niet altijd geef ze gewoon hetzelfde voer. Het zou ideaal zijn ze zelf iets, en afwisselend te bereiden hoogwaardige kattenvoer te voeden uit het blik.

Ook enkele droogvoer tussendoor is prima zolang het heeft een hoog gehalte aan vlees en hoogwaardige ingrediënten. Echter, je moet hen te voeden droge voeding met mate, want kittens hebben veel vloeistof absorberen ze een groot deel van het dieet. Ook, zorg klaar altijd voldoende vers water.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *