Gezond voedingssupplement voor katten vergieten

By | Luty 18, 2015

Gezond voedingssupplement voor katten vergieten

Indien de wijziging van de vacht aanwezig bij katten in de lente en de herfst is, ze voedingssupplement helpt om de tijd te overbruggen en passen bij een gezonde vacht. Hoe kunt u hen helpen het beste, lees hier.

Mit Nahrungsergänzung kann die Katze im Fellwechsel unterstützt werden – Bild: Shutterstock / Poprotskiy Alexey

De uitscheiding is een uitputtende werkwijze voor de kat, eventueel ten koste van huid en haren van het dier. Met een beetje extra zorg te kammen en borstel en geschikte voedingssupplementen glanzende, gezonde vacht en een pot-Itter Stubentiger zijn, maar ook tijdens het vergieten geen probleem.

Help Dit voedingssupplement

In dierenwinkels, Online winkel of uw dierenarts kunt u diverse producten die een gezonde huid en haren van de kat te ondersteunen. Deze omvatten, bijvoorbeeld omega-3 en omega-6 vetzuren, zink, mineralen, vitaminen en biotine en krijgen per dag te voeden.

En ook speciale natte en droge voeding voor de verzorging is in de handel verkrijgbaar of bij de dierenarts en het overwegen waard als je een langharige poes of een die elk jaar in vergieten worstelt. Denk in ieder geval, vergeet niet om het voer langzaam schakelen en kan een dierenarts om advies vragen waarop speciale voeding is geschikt voor uw kat

U kunt ook opgeven

Veel katteneigenaren zweren in de rui en voor goede reden olie toevoegingen aan het voedsel. Tegen een paar druppels van de zalm hennep of saffloerolie in kattenvoer meeste Stubentiger heb geen bezwaar – probeer een keer te proberen, als het smaakt zelfs hun viervoeters, vanwege de verzorgende invloed zal binnenkort de vacht voelde.

De gave van mout (bijvoorbeeld in de vorm van Malzpaste of mout Treats) helpt bij het passeren van uw kat, makkelijker te verteren ingenomen tijdens de verzorging haarballen. Pas op, echter, zijn de juiste voorbereidingen geen suiker. En last but not least u zou moeten vragen in deze tijd kat gras beschikbaar is, want dat neemt de kat in de rui.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *