Frost vlees voor katten: Tips voor Barfen

By | Luty 18, 2015

Frost vlees voor katten: Tips voor Barfen

Barfen is nu een zeer populaire dieet methode voor Stubentiger. Het probleem van het houden van vers kon Frost vlees voor katten op te lossen. Waar haal je de beste diepvriesproducten op zachte poten en alles wat je moet weten over het onderwerp, klik dan hier.

Frostfleisch für Katzen eignet sich prima zum Barfen – Bild: Shutterstock / Master L.

Veel vertegenwoordigers van de methode van Barfens zie de Rohfleischfütterung voor Stubentiger dan de artgerechteste dieet op. Frost vlees voor katten is een goede manier om het voedsel vers te houden. Naast vlees zelfs gepureerde groenten en fruit kunnen op Barfen worden toegevoerd – voor katten meeste voedsel echter moet bestaan ​​uit vlees hun hoge eiwitbehoefte dekken.

Barfen: Rauw vlees voor Stubentiger

Als vorst vlees voor katten van verschillende diersoorten worden aangeboden: Muizen en ratten zijn erg populair – vooral ratten hebben een hoog percentage van calcium, dat is goed voor de tanden en botten is. Ook, vis, kip, eend of konijn eet de poes dergelijke. Echter, is voorzichtigheid geboden bij botten: Je moet aardig vlezig zijn, zodat ze niet splinteren en dus kan uw kat pijn tijdens het eten.

Frost vlees voor katten: Tips

Barf dient in het algemeen gezonder voor de honden – de voedingsstoffen beter worden geabsorbeerd en verwerkt op de vers vlees voeding. Bij het voederen met een conventionele kattenvoer de Samtpfote neemt automatisch vele conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Een groot voordeel van Barf methode is dat deze ongezonde additieven verdwijnen. Vooral bij het voeren vorst vlees voor katten van alle voedingsstoffen worden opgenomen.

Bevroren vlees voor uw kat, kunt u ze gemakkelijk te bestellen op het internet. Als u wilt om het te dienen, laat het een paar minuten in warm water te ontdooien. Het is alleen belangrijk dat het water niet

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *