Franse Bulldog: Tips voor het voeden

By | Luty 7, 2015

Franse Bulldog: Tips voor het voeden

Als je een Franse Bulldog wilt kopen, moet je niet alleen weten hoe op te voeden en de zorg voor deze hond. Voeding speelt ook een zeer belangrijke rol in het leven van een dier. Hier zijn een paar tips die je moet luisteren bij het ​​voeren van dit kleine viervoeter.

Bei der Ernährung einer Französischen Bulldoggen sollten Sie eine Überfütterung vermeiden – Bild: Shutterstock / WilleeCole Photography

Een Franse Bulldog niet veel ontlading nodig. Daarom is het belangrijk dat u in het voeden van dit hondenras ervoor om de juiste hoeveelheid van de hond voedsel te vinden voor deze vier poten en niet om hem over te voeden.

Franse Bulldog: Pas serveren hondenvoer

In het dieet van een Franse Bulldog, moet u oppassen voor de speelse tykes heeft de neiging om snel in te stellen flab. In de regel, de kleine rijke hond vlees 150 gram, 75 gram rijst of droge voeding en 75 gram groente per dag van perfect. Zorg ervoor dat uw favoriete neemt ook genoeg mineralen en vitaminen. De hoeveelheid voedsel is echter ook afhankelijk van factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand. Als u niet weet hoeveel hondenvoer u uw viervoeter moet geven, dan kunt u uw dierenarts tarief te raadplegen om de juiste grootte van de porties van voedsel te bepalen voor hun hond.

Voeding voor honden met overgewicht

Een hond van dit ras weegt ongeveer acht naar veertien kilogram norm. Breng uw hond al op de weegschaal, moet de hond op een dieet worden gezet. Verminder de hoeveelheid vlees en voer de bulldog meer groenten. Ook in dit geval is het raadzaam om een ​​dierenarts te raadplegen voor de gezondheid van uw huisdier niet wordt aangetast.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *