Feed verandering: het omschakelen naar een ander merk

By | Luty 7, 2015

Feed verandering: het omschakelen naar een ander merk

De voedingsbehoeften van uw hond te veranderen met de leeftijd en dient daarom te worden benaderd door een regelmatige verandering van voedsel. Als u ook wilt om het merk te veranderen, moet je blijft een paar tips voor de wijzigingen op te slaan.Futterwechsel: Umstellung auf eine andere Marke – Foto: Shutterstock / ncn18

Veranderingen in dieet kan problemen veroorzaken

Met een zorgvuldige planning, een verandering in dieet meeste honden geen probleem. Echter, kan een plotselinge en slecht voorbereid verandering problematisch zijn. Sommige honden zijn zeer gevoelig voor plotselinge veranderingen in uw dagelijkse routine en weigeren van de nieuwe fast food. Het spijsverteringskanaal van uw hond gewend is namelijk al snel aan een bepaalde voersamenstelling. Als het recept verandert plotseling, het kan snel leiden tot braken en diarree in uw favoriet. Dan duurt het gewoonlijk één tot twee weken voor de vertering van de hond weer normaal. In het algemeen is het beter om veelvuldige voorkomen.

Merk Switch: Tips

Maar als je nog nodig hebt om het merk te veranderen, kiest u een levensmiddel dat dezelfde ingrediënten zo veel mogelijk als de gebruikelijke voedsel bevat. Uw hond houdt van kip? Dan gewoon kip moet worden opgenomen in de nieuwe Fresschen. Idealiter u een kleine hoeveelheid van het nieuwe voer te mengen dan eerst met de oude. Hoe kan uw hond wennen aan de nieuwe smaak en nieuwe consistentie. U moet dit mengsel te voeden voor ongeveer een week en altijd voeg een beetje meer naar het oude voedsel is volledig vervangen. Als u deze tip te volgen, de conversie plaatsvindt zo soepel mogelijk verloopt. Dus, is uw favoriete voorzichtig kennis met zijn nieuwe voedsel en zullen weinig merken van de verandering.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *