Feed pups correct: Wat doet de jonge hond

By | Luty 7, 2015

Feed pups correct: Wat doet de jonge hond

Om de pup goed in te voeren, moet iedere eigenaar het advies van de startknop te volgen. De kleine viervoeters groeien snel. U hebt een volledige en gezonde voeding vooral tijdens de groeifase.

Welpen richtig füttern: Was der junge Hund braucht – Foto: Shutterstock / WilleeCole

Voeden pups correct: Op de samenstelling het gaat om

De samenstelling van het voer is bijzonder belangrijk voor puppy in de beginfase. De voeding moet ook veel eiwitten, vetten, koolhydraten, mineralen en vitamines, de verhouding van de afzonderlijke componenten moeten kloppen. In ruil daarvoor, gemaksproducten, die is al gemeten en u kunt uw hond gemakkelijk geschikt. Als uw dier vriend rechtstreeks van de kweker, wordt het nog gebruikt tot aan vast voedsel. Raadpleeg toch weer voor de leverancier van uw vertrouwen en maak aanvankelijk een levensmiddel plan. Je moet altijd onthouden dat beslist in deze fase van het leven, of het nu een levendig, sterk en gezond metgezel is van de kleine man.

Tips over de juiste voeding in de vroege stadia

Kweek uw pup vanaf het begin in hun eigen huis op, moet je wennen aan de kleine viervoeters zo vroeg mogelijk om solide en evenwichtige voeding. Dit gebeurt meestal wanneer de melk van de moeder hond van de moeder is niet meer voldoende. De retailer biedt voor deze overgangsfase naar speciale voering die optimale zorg voor uw kleintje meestal gegarandeerd bouwen. Tip: Vang de beste na de vijfde week met kleine hoeveelheden vast voedsel aan. Vier tot vijf porties moet aan het begin, het nummer na een tijdje langzaam verminderen, maar de porties nog groter. Uw viervoeters ontvangt dan volwassene per dag, alleen een gezonde maaltijd grote en kleine, en wordt geteeld zonder moeite met de beste voedingsstoffen voor jou.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *