Feed katten met voedsel: Recepten

By | Luty 18, 2015

Feed katten met voedsel: Recepten

Als je wilt katten met een dieet te voeden, kan dit te maken met behulp van een paar eenvoudige recepten thuis zelf. Dus hij kan er zeker van zijn dat de zieke kat eigenlijk alleen de levensmiddelenadditieven en ontvangt het goed voor haar.

Katzen mit Schonkost füttern: Selbermachen ist nicht schwer – Bild: Shutterstock / Inna Astakhova

Gastro-intestinale ziekten, leeftijdsgebonden verlies van eetlust of stress: Als de Stubentiger zijn normale voedsel kan niet lekker, of hij niet tolereren, de dierenarts vaak geadviseerd om voeding. De ingrediënten voor de recepten vindt u in elke supermarkt:

Feed katten met voedsel: De juiste ingrediënten

Turkije en magere kip doe je kat goed, als het is om vriendelijke voedsel te krijgen. Dit vlees is bijzonder gemakkelijk te verteren als het werd gekookt en zorgvuldig bevrijd van bot en vet. Als de kat diarree of heeft gehad, kan ook rijst en aardappelen worden toegevoerd aan. Gekookte rijst is bekend om zijn bindende effect in dit geval, terwijl vulling aardappelen. Ook geraspte appel helpt diarree. Zacht gekookt, gepureerde wortelen hebben de eigenschap dat ziekteverwekkers verspreiden in de darm voorkomen.

Recepten voor kattenvoer om je eigen te maken

De meeste katten houden van kippen. Koken of bakken zonder kruiden in een beetje plantaardige olie, het bevrijden van het vet, de huid en de botten en snijd deze in kleine stukjes die u te dienen uw huisdier bij kamertemperatuur. De kat heeft diarree, kunt u een eetlepel gekookte rijst of aardappelpuree gebruiken en te koken voor de hele mix met wat licht gezouten bouillon van de gezondheid van voedsel op te slaan. Dit helpt u om opnieuw te leveren verloren als gevolg van diarree mineralen. Om wat afwisseling te bieden, kunt u soms zelfs roer een eetlepel geraspte appel, geraspte wortel met een op grond van de stukken kip.

Vraag de kat wel genoeg water. Als u wilt, kunt u ook drinken wat bouillon. Altijd spreken met uw dierenarts zijn onzeker over dat als je niet wilt om zelf te koken, ook kan geven tot afgewerkt voedingsmiddelen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *