Echte voeding voor puppy’s: Tips

By | Luty 7, 2015

Echte voeding voor puppy’s: Tips

Evenwichtige voeding en de juiste voeding voor puppy’s beslissen over hun ontwikkeling. Enkele tips voor hondenbezitters om het voeden van pups te corrigeren.

Woran erkennt man das richtige Futter für Welpen? — Bild: Shutterstock / Wallenrock

Puppies groeien in de eerste zes maanden van haar leven heel veel. De juiste voeding heeft een grote invloed op de gezonde ontwikkeling van kleine viervoeters, zeker in deze tijd. Pups moet niet te veel of te energiek voeden. Anders groeien ze onnatuurlijk snel. Dan is te sterk door hun buitensporige gewicht spieren het nog zacht skelet van de hond.

Voeding voor pups: Een juiste dosis

De juiste dosering voor de voeding voor puppy’s is niet altijd gemakkelijk – vooral in grote honden. Maar als je te voeden te veel of te weinig voedingsstoffen uw huisdier ziek is snel of overgewicht . Daarom Neem de volgende adviezen ter harte: Feed jonge honden liever over meerdere kleine maaltijden in plaats van een grote.

De maag van uw kleine vriend is relatief klein in de eerste maanden van het leven – en kan geen enkele serieuze verteren voedselrantsoenen. Één maar drie maanden oude hond moet daarom krijgen als drie kleinere maaltijden per dag.

Van de 4e tot de 12e maand, kun je zelfs voeden ze twee keer per dag. En na het 1ste jaar, kunt u veilig een maaltijd per dag te geven. De grootte van elke portie instellen van de frequentie van de maaltijden. Maar hoeveel moet eten tot 2 jaar oud een hond? Rough Guide u kunt verwachten 6 tot 10 procent van het lichaamsgewicht.

Ook, vergeet niet de voeding voor jonge honden die uw huisdier in de winter of langdurige inspanning moet meer voedsel.

Tips voor een evenwichtige voeding

De voeding voor jonge honden moet niet alleen de juiste porties, maar ook correct gemonteerd zijn. Zorg ervoor dat de voeding voor uw kleine vriend voldoende eiwitten, vitaminen , sporenelementen en andere belangrijke voedingsstoffen bevat.

Vooral calcium is belangrijk – immers verondersteld te bijten uw trouwe viervoeter jonge groeien naar behoren. Daarvoor moet je voedergewassen bot of lever te voeden. U kunt – vormen het voedsel voor uw hond zelf – Expert met enkele tips. Empfehlenswerter is echter eenvoudig te houden aan het vooraf gemengde aanbiedingen.

Op de verpakking van elk eten is zeker ook aangeven hoeveel moet je je kleine metgezellen van hen geven.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *