Drinken Lazy Cats: animeren Stubentiger te Wasserschlürfen

By | Luty 18, 2015

Drinken Lazy Cats: animeren Stubentiger te Wasserschlürfen

Wanneer katten te weinig vloeistof kan leiden tot nier- of urinewegen. Helaas zijn sommige puss drinken, maar zeer weinig te zeggen en moeten worden geanimeerd met trucs om te drinken.

Katze trinkt aus Wasserhahn: Manche Stubentiger haben besondere Trinkgewohnheiten — Bild: Shutterstock / Nataliia Dvukhimenna

Katten nemen in de natuur tussen de 70 en 75 procent van hun verbruiksgoederen vloeistof door het dieet. Wie zijn kat met droge voeding geeft, moet niet vergeten dat het nauwelijks mogelijk is voor de kat vriend in dit geval om voldoende vocht te nemen. Het is gewoon niet in hun aard om zoveel mogelijk water te drinken. Beter is een dieet met natvoer of Barf (Organic Raw Food welzijn). Nogmaals, Wie geeft een beetje water op de voering van zijn kantoor Tijgers, voordat het wordt geserveerd, iets goeds doen.

Katten en vloeistof: Besteed aandacht aan de voorkeuren

Katten zijn intrinsiek, als ook verband met hun drinkgewoonten. Zeker je hebt gezien katten drinken uit de kraan lopen, of zich vermaken met heerlijke verrukking in stilstaand water. Sommige dieren zijn ook geen fans van de klassieke Wassernapfes en liever te drinken uit schepen van hun keuze of speciale drinken fonteinen. Kijk naar haar kat en uitproberen wat ze het beste bevalt. Als je hun persoonlijke voorkeuren eenmaal hebt ontdekt, moet u ervoor zorgen dat u altijd het recht om drinkgelegenheden gratis.

De juiste plek om te drinken is belangrijk

Daarnaast is het belangrijk dat de waterbak op de juiste plek te plaatsen: je moet niet worden geplaatst naast de food court of het nest, want in deze plaatsen katten drinken met grote tegenzin. Het is ook een goed idee om de gladde viervoetige gelijk bieden meerdere waterbakken, die ze kunnen gebruiken in hun omzwervingen door het huis.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *