Dog Treats: 5 tips voor de perfecte snack

By | Luty 7, 2015

Dog Treats: 5 tips voor de perfecte snack

Spel, plezier en beloning is twee keer zo groot voor honden met een traktatie. Het is belangrijk dat de kleine traktatie tussen niet alleen lekker maar ook gezond. Hier zijn vijf tips voor een perfecte hond te behandelen.

Tolles Hundeleben: Sommer, Sonne und ein Snack für zwischendurch — Bild: Shutterstock / Christian Mueller

Traktaties zijn geen belangrijke voedselbron voor honden, maar kleine genoegens in tussen. Ze kunnen eenvoudig worden gegeven als een beloning, afleiding, of. Natuurlijk, moet altijd de prioriteit gezondheid van uw viervoeter.

Tip 1: Zorg ervoor dat de ingrediënten van Treats

Suiker, kleurstoffen en smaakversterkers doe uw favoriete permanent geen gunsten. Veel beter zijn traktaties dat de hond kauwen plezier te geven, zodat de tanden te behouden en zelfs verrijkt op zijn best met vitaminen of mineralen. Vooral populair zijn kauwen botten waarmee de hond heeft een lange tijd. Het merendeel van de varianten zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Bak jezelf te behandelen: Tip 2: Alleen het beste voor uw hond

Wie heeft de tijd en zin, kan de behandeling van de kaken proberen jezelf. Diverse boeken zal u helpen bij de keuze van ingrediënten en leveren diverse recepten. Zodat u kunt proberen prachtige wat uw hond smaakt het best.

 

Tip 3: De tandenborstel voor uw hond: Behandel voor het gebit

Uw hond moet er niets van weten, maar er zijn veel grote traktatie plaatsen die niet alleen lekker smaken, maar ook zorgen voor een gezond gebit. Als een tandenborstel doen deze speciale traktaties die goede en natuurlijke knabbelen bieden zonder suiker, geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.

 

Tip 4: Op de juiste hoeveelheid het gaat om

Traktaties moet iets speciaals voor uw hond en verblijf. Hij is de kleine hapjes tussendoor kunnen uitkijken bijzonder is het belangrijk dat zij met mate worden gegeven. De hond mag niet in de gewoonte slechte gewoonten, zoals bedelen, noch krijgen overgewicht. Wees voorzichtig enkel kleine honden niet te overvoeren en hen te belonen tussendoor gewoon uw stem en strelen.

 

Tip 5: Opslag van Treats

En tot slot, een kleine tip voor u: Als u wilt oefenen met uw hond in het park een paar trucjes of traktaties tijdens een wandeling willen dat het bij de hand snel en praktisch, zijn er verschillende zakken en tassen die gemaakt zijn voor opslag. Ook voor de Agility -Opleiding deze tassen zijn erg handig!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *