Die hondenvoer wordt aanbevolen voor obstipatie?

By | Luty 7, 2015

Die hondenvoer wordt aanbevolen voor obstipatie?

Als een hond is het drinken van te weinig water of onjuist gevoed, kan dat leiden tot constipatie komen. Hoe waardeert u dit voorkomen en kan verlichten ongemak, klik hier.

Eine Verstopfung ist für den Hund sehr unangenehm – Bild: Shutterstock / sianc

Een blokkade in honden kunnen optreden wanneer de viervoetige teveel eet droog hondenvoer, terwijl het drinken te weinig water. Ook als hij eet te veel botten of niet verteerbaar objecten is opgenomen, kan het leiden tot constipatie. Heeft hij de pijn of ongemak voor meer dan twee dagen, moet u onmiddellijk met hem naar de dierenarts .

Voedingsvezels in hondenvoer verlichting geven

Dus honden uw ontlasting problemen kunnen uitscheiden, moeten ze de juiste hondenvoer te krijgen en het krijgen van voldoende vocht. Van bijzonder belang zijn vezels in de vorm van ruwe celstof in het hondenvoer. Ze stimuleren darmactiviteit en verbeteren ontlasting zodat het dier beter worden opgelost. Ook moet u aan uw favoriete drankje veel water. Vermijd botten voor de honden voeden en voer de viervoeter voor tandheelkundige zorg beter soepstengels of zacht kauwen beenderen van buffels huid.

Bovendien bijdragen dat de hond kan verlichting brengen terug een paar gekookte lijnzaad, boter, yoghurt of room. Meet deze huismiddeltjes maar zeer spaarzaam en voorzichtig. Neem bij twijfel contact op met uw dierenarts voor advies.

Wat honden helpt ook met constipatie

Naast vezelrijke hondenvoer en veel water kan ook helpen om de blokkade op te lossen uit te oefenen. Half tot één uur na de maaltijd, moet je gaan met je hond voor een wandeling om stoelgang te helpen op de sprongen.

Echter, als uw hond niet willen oefenen, apathisch en ongemotiveerd handelingen, kan een ernstige ziekte achter de rug zijn. Misschien zijn uw favoriete heeft iets ongunstige gegeten dat werd gevangen heeft in zijn darmen. Laat het noodzakelijk snel te verduidelijken de dierenarts.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *