De perfecte kerstdiner voor katten

By | Luty 18, 2015

De perfecte kerstdiner voor katten

Of gebraden gans, zalm of fondue: Voor mensen die de plechtige kerstdiner behoort stevig aan het programma op de feestdagen. Wie geen zin om ze uit te laten in de voorkant van zijn huis kat mee te maken, uiteraard, zeer populair. En omdat katten zijn kleine kenners, uiteindelijk moet men geen twee keer vragen wat ze vinden van een speciale snack voor de kerst!

1. Vergeet niet dat het feest van kerstavond

Als u wilt zoeken voor een feestelijk menu voor uw favoriete, kunt u een exoot waarschijnlijk zo goed te scoren met hem als met zijn favoriete voedsel te gebruiken. Is geweldig als je in de selectie van kattenvoer een hoog gehalte aan vlees te waarborgen en dat het geen suiker bevat mogelijk, geen kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen.

 

2. Snacks voor Katten, snack doos voor kattenliefhebbers

Kat Snacks voor Kerstmis – als je om katten te vragen, ze waren een absolute must! Klassieke snacks , kaas ollies of gehaktballen zijn perfect voor het oog op een feestelijke stemming op te roepen bij huisdieren. Het is ook een perfect cadeau idee voor kattenliefhebbers opbrengsten: Praktische Snackbox, bijvoorbeeld, met een zoet ” Kat Simon’s „motief gedrukt.

 

3. Wenselijk snack uit de Buis: leverworst voor katten

Voor katten moet voldoen is niet moeilijk, want vaak zijn het de kleine dingen die grote vreugde om onze huisdieren te geven. Een goed voorbeeld, waarmee je in veel katten kunnen scoren is leverworst . Kerstmis is de perfecte gelegenheid voor de lekkere snack uit de buis – natuurlijk vooral voor katten.

 

4. Twee in één: Cat Treats + Kerstmis

Wie wil zijn kat een beetje groen in het huis te brengen in de kou en grijze winter, kan de warme plek op de vensterbank met een kleine gras tuin behorende upgrade. Dus als u op zoek bent naar een gezonde last minute kerstcadeau, dus dat is zeker niet verkeerd!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *