De kat zal niet eten natvoer? Dat helpt

By | Luty 10, 2015

De kat zal niet eten natvoer? Dat helpt

Net als uw kat natvoer nog en de volgende dag kan ze het staan ​​makkelijk? Het is niet ongewoon dat de spinnende Leckermäulchen een voeding niet meer te eten, hebben ze onlangs gegeten plezierig.

Miau! Das Nassfutter schmeckt dieser Katze nicht – Bild: Shutterstock / Gleb Semenjuk

Bij het zien van natvoer maakt van uw kat up prima neus en op zoek naar jou beschuldigend? Als ze anders droog voedsel eten en honger lijkt te hebben, ze niet meer zoals het waarschijnlijk eenvoudig. U kunt uw gastronomische kitty om opnieuw het eten lekker te maken.

Mogelijke redenen voor de afkeer u onverdraaglijk van natvoer

Katten zoals gewoonlijk veranderen in de kom en daarom is het mogelijk dat ze niet meer eten de gebruikelijke natvoer van de ene dag op de andere. Het kan echter ook het tegenovergestelde van het geval te zijn en de kat weigert nieuwe voedsel, omdat ze gewoon graag wat ze al weten.

Het kan echter ook zijn dat uw kat vriend niet verwerpen het nat voedsel per se, maar door andere omstandigheden oorzaken geïrriteerd. Zo katten kan verteren koud goed eten zij altijd over de warm – maar niet heet – zijn. Bovendien kan het ook bij de voederplaats die uw huis kat niet zijn natte voedsel te raken. Misschien is de kat is op de site te veel doorgaand verkeer en rusteloosheid. Of heb je een nieuwe reinigingsmiddelen gebruikt, ze kan het niet uitstaan. Kan ook stoppen ze wil haar eten kom.

Wat te doen als de kat niet graag het eten?

Probeer eerst te zoeken door proces van eliminatie van de oorzaak van waarom uw Fellnase natvoer niet mogen eten. Dat is, probeer verschillende rassen en merken door. Nogmaals, gebruik de oude wasmiddel of probeer een beetje op te warmen het kattenvoer voor het opdienen. Vervang de voerbak tegen een vlakke plaat of set weer ergens anders, waar het leven rustig.

Echter, dit alles niet helpt, de kat weigerde consequent de inbeslagneming en lijdt aan anorexia , die ook een symptoom van een ziekte kan zijn. Vooral als uw kat vriend slappe, voorzichtige of stille daden dan normaal, moet u controleren met haar naar de dierenarts.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *