Cook voedingsmiddelen voor honden zichzelf: Tips

By | Luty 7, 2015

Cook voedingsmiddelen voor honden zichzelf: Tips

Wie wil er voedsel voor honden zelf te koken, dus een goed alternatief voor het kopen van dure creëert gespecialiseerde producten. Met deze ideeën, kan je voedt uw huisdier bereiden gezonde, licht verteerbare maaltijden zal hem proeven op een dieet of na een ziekte.

Reis, Kartoffeln und Hühnchen eignen sich gut als Schonkost für Hunde — Bild: Shutterstock / Cryber

Na een ziekte met bijwerkingen zoals braken of diarree goed voor hun viervoeters waarschijnlijk ooit voedsel voor honden op het programma. Andere hond ziekten kan leiden tot verlies van eetlust en voedselintolerantie veroorzaken – eenvoudig en gezond voedsel is dan onmisbaar voor de zieke dieren.

Licht verteerbaar voedsel voor honden: Wat kan daarin worden opgenomen?

Een zieke hond met onverteerbare ingrediënten zoals granen om meer te creëren. Hij heeft maar al zijn kracht om zo snel mogelijk terug te zijn voor de gezondheid. Of je maakt het dus doen met voedsel gekocht bij de dierenarts, of zelf kookt voor zijn trouwe viervoeters.

Voor de bereiding van voedsel voor honden geschikt, bijvoorbeeld kippen, omdat het gemakkelijk verteerbaar en rijk aan eiwitten. Zelfs gekookte wortelen helpen uw hond en zijn vooral goed voor hem of hij last heeft van diarree. Skim ricotta en kwark leveren hem met eiwitten, terwijl de rijst en aardappelen zijn goede bronnen van koolhydraten, terwijl de bescherming van het maagslijmvlies van de hond.

Recepten om zelf te koken hondenvoer

Kip smaakt de meeste honden. Koken voor je hond zonder kruiden en voeden het aan hem (tot u alle bot verwijderd), samen met zachte gekookte rijst te zacht voor hem terug naar vast voedsel krijgen, of animeren hem ondanks ziekte om te eten.

Om wat afwisseling te bieden, kunt u, als u de volgende maaltijd zelf te koken, geef kwark te voeden. Dan is de verhouding van de drie ingrediënten elkaar de beste kip 1/3, 1/3 en 1/3 kwark rijst worden. Als u wilt wortelen toe te voegen, moeten zij worden voorgekookt zacht.

Voor meer gezonde verandering die je kunt mixen voeding voor honden met een eetlepel lijnzaad of een fijn geraspte appel. Het voedsel moet altijd ruimte warm zijn wanneer het aan het hondenvoer. Ook moet uw hond altijd voldoende water beschikbaar is.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *