Cook kattenvoer zelf: Recepten met vlees

By | februari 18, 2015

Cook kattenvoer zelf: Recepten met vlees

Wie wil kattenvoer zelf te koken, biedt zijn katachtige vriend gezond alternatief. Met Vlees vele heerlijke recepten kunnen worden bereid. Alle tips en trucs over het hier.

Es gibt viele Katzenfutter-Rezepte mit Fleisch – Bild: Shutterstock / Yurochka Yulia

Vlees de belangrijkste basis van uw recepten zou moeten zijn als je wilt kattenvoer zelf koken. Omdat het zorgt voor uw harige vriend voedingsstoffen zoals eiwitten en vetten die ze dringend nodig heeft. In de voorbereiding van voer, kun je variëren tussen vlees zoals kip en rundvlees. Een eenvoudig maar heerlijk recept bestaat bijvoorbeeld uit een kippenborst die u kunt tot ze zacht met een theelepel boter. Snijd ze dan best klein en voeg een eetlepel gekookte pasta en een theelepel eidooier. De hele Mingle, et voilà: een frisse, gezonde maaltijd voor uw huisdier.

Tips: koken kattenvoer zelf

Als u kattenvoer om zelf te koken, kunt u deze gebruiken zelfs prima hart. Een van de mogelijke recepten voorbeeld, bestaat uit 200 gram gehakte kip hart en een eetlepel gehakte lever bak in boter samen. Hiervoor kunt u een kwart kopje gekookte rijst en een beetje roomkaas voor raffinage voegen.

Meer ideeën voor recepten met vlees

Eenvoudig maar lekker is ook een maaltijd van eieren en ham voor katten. Hiervoor moet je twee hardgekookte eieren, 200 gram gekookte ham die noch gezouten of gekruid. Snijd zowel kleine en meng het met twee tomaten uit blik. Roer het einde sommige yoghurt onder hen, tot de gewenste consistentie is bereikt.

Wie is een vertegenwoordiger van de Barfens , kan ook rauw vlees te voeden. Een mooi recept om het volgende: 200 gram rundvlees met twee eetlepels iets geweekte granen vlokken mix. Daarnaast zijn er drie eetlepels wortel pulp en 20 gram lever kalkoen. Je zou willen om zijn katachtige vriend voeg een capsule zalm olie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *