Clever Bowls voor uw Stubentiger

By | februari 18, 2015

Clever Bowls voor uw Stubentiger

Zodra je voedsel van uw kat, slikt ze het onmiddellijk uit en in een mum van tijd? De nieuwe intelligente Feeding dit te verhelpen. Deze verschillende methoden voor slimme voeding daar.

1. rubber beker met anti-deglutition knoppen

Deze anti-deglutition kom komt met zijn groene kleur niet alleen een deel van een veer schoon huis, maar ook helpt uw kat om gezonder te eten. De Samtpfote moet de vis namelijk voeden uit tussen de verschillende afmetingen knoppen – ze automatisch eet langzamer.

 

2. Clever voedsel jagen in het doolhof

Dus gewoon je Stubentiger hier niet om voedsel te zijn – dat hij eerst iets moet doen. Het eten doolhof behandelt verschillende zintuigen van uw kat en moedigt hen aan om het voedsel rond te duwen tot het valt door de opening en ze kunnen eten. De truc: U kunt de grootte van de zijkant openingen passen.

 

3. Robuuste kom met hindernissen

Ook deze schaal met noppen verhindert van uw kattenvoer herunterschlingt te snel. De hartvormige obstakels brengen het huis kat in een zachte manier om langzaam en voorzichtig om te eten – dus de maag neemt het voedsel te zacht en het is beter verteerd.

 

4. Intelligente Automatische Feeder

De praktische automatische feeder is programmeerbaar. Er kunnen maximaal drie maaltijden per dag kan worden ingesteld met tijden en exacte hoeveelheid voedsel. Dit kunt u het voeden van uw kat vriend bedienen, zelfs wanneer u niet thuis bent tijdens de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *