Biergist voor de hond: een voedingssupplement voor een mooie huid

By | Luty 7, 2015

Biergist voor de hond: een voedingssupplement voor een mooie huid

Biergist wordt vaak gebruikt als een lange-bewezen natuurlijke remedies als voedingssupplement. Honden kunnen profiteren van de ingrediënten van deze natuurlijke product, met name de huid en vacht problemen worden verminderd door de toevoeging van biergist in hondenvoer. Hier vindt u een overzicht van de ingrediënten en de medische toepassingen van het voedingssupplement te vinden.Bierhefe: Nahrungsergänzungsmittel für den Hund – Foto: Shutterstock / Jan S.

Samenstelling en ingrediënten van biergist

In de natuurlijke remedies zijn eencellige gisten die zich voortplanten door knopvorming. Een brouwer gist droge stof, die wordt gebruikt als een voedingssupplement, werd de vloeistof onttrokken. Daarbij de celwanden van schimmels sterven, zodat de waardevolle ingrediënten net opgenomen achter het lichaam van de hond.

Onder de waardevolle bestanddelen van het natuurproduct zijn 16 verschillende aminozuren en 15 verschillende mineralen en sporenelementen. Dit omvat bijvoorbeeld de antioxidant selenium, die gebruikelijk is in de gangbare voer voor honden onvoldoende beschikbaar, maar positieve effecten op bont en huid van het dier. Bovendien, biergist is laag in vet, cholesterol-vrij en heeft een laag natriumgehalte.

Medisch gebruik van gist natuurlijke remedie brouwer

Biergist wordt voornamelijk gebruikt bij de hond als een voedingssupplement in de behandeling van huid- en vachtproblemen. Huiduitslag, eczeem en korstmossen kunnen worden ondervangen door de administratie van de natuurlijke remedie. Maar niet alleen therapeutisch maar ook preventief, kunt u gist uw hond brouwer voeden. Het helpt om de huid gezond en de vacht van quadruped mooie glanzend te houden. Bovendien, het natuurproduct kalmerende effecten van diabetes, maag of leverproblemen toegeschreven. Neem contact op met uw dierenarts, zelfs als hij beveelt het gebruik van het voedingssupplement. Bijwerkingen zijn tot dusver niet bekend.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *