Belangrijk: kattenvoer zonder dierproeven

By | februari 18, 2015

Belangrijk: kattenvoer zonder dierproeven

Als het gaat om “kattenvoer zonder dierproeven”, veel eigenaren van gezelschapsdieren vragen stellen over rechts. Dierenleed voor de productie van kattenvoer is moeilijk voor te stellen, maar helaas vaak de realiteit.

Den Tieren zu liebe: Katzenfutter ohne Tierversuche – Bild: Shutterstock / kimberrywood

Het feit dat veel eigenaren van gezelschapsdieren goed kijkt naar de ingrediënten van het kattenvoer is belangrijk en zeer te prijzen. Het is echter even belangrijk, om een ​​blik op de productieprocessen waarbij de bekleding van onze favorieten is geproduceerd omdat veel grote huisdier fabrikanten voedsel uit te voeren proeven en acceptatietests voor voedsel door geleden door de dieren heel veel voor nodig.

Triest dierproeven voor kattenvoer

Hoe vaak dieren lijden onder zware omstandigheden in het laboratorium om het voedsel te testen voor onze viervoeters, met inbegrip van de dierenrechtenorganisatie PETA heeft gemeld. Honden, katten en andere dieren worden gehouden in triest accommodatie en laboratoria en leiden een eenzaam leven zonder de zon, andere honden en liefde.

Wie wil er niet te steunen en wil graag voeden met dieren, moet wat informatie in te winnen voordat je koopt voedsel.

Kattenvoer zonder dierproeven

Natuurlijk, elke kat eigenaar wil alleen het beste voor zijn favoriet. Maar dat het geen dieren moeten lijden, al hebben bewezen gelukkig veel fabrikanten van hoge kwaliteit en goede voeding merken. Kijk goed naar de details op de blikjes kattenvoer plaatsen en gooi je twijfelt, neem een ​​kijkje op de website van de fabrikant om te zien of het kattenvoer werd geproduceerd zonder dierproeven.

Als u geen informatie te vinden, kunt u ook schrijven naar de fabrikant, of worden op basis van een lijst van niet-dierlijke voedingsmiddelen. Op de website van PETA, zie bijvoorbeeld, een lijst van verschillende voedingsmiddelen merken die worden geproduceerd op dieren . En ook op de gewaarborgde-dierenvoeder met Barf zweren veel eigenaren van gezelschapsdieren vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *