Barfen: Wat je moet kijken naar de vers vlees voeding

By | Luty 7, 2015

Barfen: Wat je moet kijken naar de vers vlees voeding

„Terug naar Fresh Meat” is het credo van „Barf” -Befürworter. Om uw hond echt een evenwichtige voeding te bieden, naast vlees en botten, groenten en fruit niet ontbreken mag op het menu. Zoek uit wat de belangrijkste tips voor Barfen.

Barfen: Worauf Sie bei der Frischfleischfütterung achten sollten – Bild: Shutterstock / M.M.

Tip: kijk voordat Barfen dierenarts

Wie wil weten precies wat kost zijn hond aan het eten bereid voor hem om zichzelf te zijn. Belangrijk gezonde mix van vers vlees, vis, groente en fruit en de toevoeging van verschillende mineralen. Maar over het algemeen moet je nooit beginnen met de Barfen, zonder overleg met uw dierenarts. Dit kan niet alleen geven u algemene tips voor vers vlees voeding, hij weet precies wat heeft jouw favorieten. Tenslotte moet de diervoeders op basis hondenras aan te passen, leeftijd, en natuurlijk de gezondheid van de hond. Ten slotte kan je ook vertellen hoeveel energie en welke hoeveelheden voer nodig is op basis van uw hond u. Want in tegenstelling tot de ingeblikt voedsel dat je nodig hebt om precies te weten wanneer je voor Barfen hoeveel energie doet het eten en wat voedingsstoffen die het bevat.

Daarom is het belangrijkste is misschien wel de Barfen een evenwichtige ingrediënten keuze voor uw hond krijgt alle essentiële voedingsstoffen zoals vetten, koolhydraten, eiwitten, vitaminen en mineralen. Indicatie wanneer Barfen: Het voedsel moet bestaan ​​uit ongeveer 70 tot 90 procent van rauw vlees, wordt de rest gevuld met groenten, fruit en andere leveranciers van voedingsstoffen en mineralen. Waaronder omega-3 oliën zoals lijnzaadolie of saffloerolie zijn belangrijk, bijvoorbeeld, zodat uw hond ooit kan absorberen alle voedingsstoffen.

Fout Barfen: Varkensvlees nooit voeden rauwe

Bij de keuze van vlees en groenten die je over het algemeen heel vrij en moet worden gebaseerd op de voorkeuren van uw hond – met één uitzondering: Geef nooit rauw varkensvlees. Het risico bestaat dat een hond geïnfecteerd met zogenaamde Aujeszky-virus kon worden. Terwijl het virus is onschadelijk voor de mens, infectie van de hond is altijd fataal.

Groenten en fruit mag alleen worden gevoed ruwe Barfen the way, als het was eerder gepureerd. Anders kan niet alle noodzakelijke voedingsstoffen neem uw hond. Als alternatief kunt u het of bak kook.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *