Barf voor de kat: Voordelen van Rohfleischernährung

By | Luty 18, 2015

Barf voor de kat: Voordelen van Rohfleischernährung

De Barf dieet voor katten is gebaseerd op het principe dat alleen rauw vlees te voeden. In plaats van de Engels versie van „botten en rauw voedsel” heeft de Duitse, de term geworden „biologisch passend bij de soort, raw food” afgedwongen. Dit dieet kan voor uw Stubentiger zeker voordelen wanneer correct toegepast.

Barf für die Katze: Vorteile der Rohfleischernährung – Foto: Shutterstock / mashe

Barf blijft trouw aan de aard van de kat

De Barf principe is om de natuurlijke manier te voeden uw kat. In het wild, je huis kat is tenslotte geen eten klaar uit een blikje is beschikbaar. De maag en het maagdarmkanaal van katten ontworpen om voedseldieren verwerken. Deze natuurlijke hulpbronnen zijn bijna verteerd residu en minder vatbaar voor maag- of darmproblemen. Een groot voordeel van barf dieet is dat je precies weet wat brengt uw kat vriend voor jezelf, omdat je het eten bereiden voor zichzelf.

Veel rapport katteneigenaren van de positieve neveneffecten die een schakelaar om de barf dieet kan hebben. Wanneer correct uitgevoerd, de vacht van uw kamer Tijgers glans en ook de vorming van tandsteen afneemt. In het algemeen tonen katten die worden gevoed met rauw voedsel artgerechtem, een slanke en gespierde lichaamsbouw.

Voorkomen ziekten met Barf van borstvoeding

Door deze natuurlijke manier van eten zogenaamde welvaartsziekten kunnen worden verlicht of zelfs voorkomen bij katten. Eén van de grootste voordelen is dat voedselallergie ontwikkelen bijzonder huiskatten tegenwoordig steeds vaker kan worden vermeden. De stoffen in het eindproduct reageren op deze katten met een intolerantie zijn niet in rauw vlees, zodat de allergie niet geactiveerd. Ook kunnen problemen met de spijsvertering of ontsteking van de Harnwegsbereichs terug te gaan naar de barf dieet of zelfs helemaal voorkomen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *