Dieet: De juiste voeding voor Senior Dog

By | februari 7, 2015

Dieet: De juiste voeding voor Senior Dog

Oudere honden hebben een speciaal dieet. Vaak zijn deze ouderen huisdieren hebben problemen met het gewicht of bepaalde organen worden aangetast. Goede voeding is belangrijk hier om pijn te verlichten en om het leven van de hond te vergemakkelijken.

Ernährung: Das richtige Futter für einen Senior-Hund – Foto: Shutterstock / Monika Wisniewska

De juiste voeding voor uw oudere hond

Als uw hond vergrijst, is het raadzaam hem juiste voeding te geven voor hun specifieke behoeften. Mijn favoriet is het aantal belangrijke stoffen in de normale voeding niet meer kan exploiteren zo goed als het was in de tienerjaren. Het is daarom belangrijk dat de ingrediënten zijn bijzonder goed bruikbaar en gemakkelijk verteerbaar. De voedingsstoffen moet zijn om volledig bevredigend en energie verminderd. Uw hond ontwikkeld op de leeftijd van een lichte overweging, omdat het minder energie verbrandt en het creëert vetreserves. Maar dat je hond nog kan draaien rond fit en lenig, borstvoeding moet worden aangepast. Daarnaast kunnen tandheelkundige problemen voordoen met je trouwe vriend. Ze zijn gemakkelijker te dragen met nat voer.

Echte voeding voor ziekten

Als je oudere metgezel heeft ook ook een ernstig gezondheidsprobleem aandoening die voedsel moet ook hier worden veranderd. In verschillende ziekten kunnen speciale medische voeding-feed worden voorgeschreven door een dierenarts. De gecoördineerde voedsel kan niet genezen ziekte, maar vaak aanzienlijk vertraagd, en de symptomen te verlichten. Daarom moet u bespreken met uw dierenarts in rust, wat te eten voor uw senior meeste zin. Tot slot, wilt u uw dier beste vriend te houden voor een tijdje en het beste gezond en gelukkig staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *