Teddy’s Pride Oral Care

By | Listopad 13, 2011

Teddy’s Pride Oral Care is de eerste mondverzorging die speciaal is ontwikkeld voor katten en honden om ze 24 uur per dag een frisse adem te geven. Frisse adem, witte tanden Door de geurloze en smaakloze poeder dagelijks over het eten van je hond of kat te strooien zullen je huisdieren een langdurige frisse adem en witte, schonere tanden ervaren.

Balans
Een nevenproduct van de probiotica ProBiora3 dat aanbevolen is in Teddy’s Pride mondverzorging is een lage dosering natuurlijke waterstofperoxide. Als deze bacterie zich dagelijks aanvult, dan creëren ze een geweldig wit effect, een frisse adem en zorgen ze voor een balans van de bacteriën. Dagelijks gebruik van Teddy’s Pride OralCare is de beste oplossing voor het voorzichtig verwijderen van tandplak van uw huisdier zijn tanden en maakt ze natuurlijk wit.

Snel, simpel, effectief
De probiotica ProBiora3 in Teddy’s Pride OralCare binden zich aan het oppervlak van de tanden, ontkleuren de bacteriën door, met concurrerende voedingstoffen, het oppervlak en de ruimten schoon te maken. Dagelijks gebruik van Teddy’s Pride OralCare is een snelle, simpele en effectieve manier om een natuurlijke frisse adem en wittere tanden te krijgen zonder al het gedoe, stress en het slechte resultaat voor het poetsen van de tanden van uw huisdier of te investeren in kostbare en potentieel gevaarlijke reinigen procedures bij uw dierenarts.

Over het voer
Teddy’s Pride OralCare dient over het voer van uw huisdier te worden gestrooid. Het heeft geen geur en smaak, waardoor uw dier het voer gewoon zal opeten. De probiotica beginnen vervolgens snel met het verdringen van de bacteriën die de slechte adem veroorzaken en zorgen ervoor dat de mond van uw huisdier frisser en schoner wordt.

Op TV
Aan Teddy’s Pride OralCare is in het programma Apotheek en Gezondheid op RTL4 twee keer uitgebreid aandacht besteed. In de eerste video vertelt de producent over het product en gaat een testpanel het proberen. In de tweede video ziet u het resultaat.