Pet Whiz

By | Listopad 15, 2011

Pet Whiz: uw huisdier borstelen was nog nooit zo eenvoudig!

Pet Whiz is een borstel die ontworpen om de tere huid van uw hond of kat te beschermen en te verzorgen.

Massage
De speciaal ontworpen comfort-toppen zorgen voor een zachte massage van de huid van uw huisdier. Tegelijkertijd verwijdert de roestvrijstalen draad moeiteloos losse haren en vuil uit de vacht van uw hond of kat.

Zelfreinigend
Wanneer u klaar bent, start u met een druk op de knop het zelfreinigende mechanische van de Pet Whiz en maakt de borstel zichzelf schoon. Eenvoudiger kan het niet.

Opruimen
Naast het verwijderen van losse haren is de Pet Whiz ook uitermate geschikt voor het opruimen van haar dat uw hond of kat in huis heeft achtergelaten. De Pet Whiz beschikt over speciale borstels die haren aantrekken, waardoor u het vervolgens kunt oppakken en weggooien. Op deze manier verwijdert u eenvoudig haar van de vloer, het bed, de bank, autobekleding en van uw eigen kleding.

Voor hond en kat
De Pet Whiz is zeer geschikt voor zowel grote als kleine honden en katten. Bovendien kunt u de lengte van de borstels aanpassen waardoor deze geschikt is voor alle soorten haar, van lang tot kort en van steil tot krullend.

‘Verwenformaat’ en handdoek
De Pet Whiz wordt geleverd met ‘verwenformaat’ dat  uitermate geschikt is voor kleine honden en katten en de staart, kop en oren. Door het kleine formaat is het onderweg handig mee te nemen. Daarnaast is ook een zachte, absorberende microvezel handdoek inbegrepen, die bedoeld is om te bevochtigen en vuil van uw huisdier af te vegen.