Kerstmis: Pas op wat de kat eet

By | Styczeń 26, 2015

Brandende kaarsen, kerstbomen, te verleiden klimmen, en giftige Decoreren met sneeuw spray, en dergelijke zijn een aantal gevaren waaraan katten in de kerstperiode kan worden opgeschort. Ook op de volgende dingen die je moet zoeken.

In de kersttijd, moet u een waakzaam oog op wat uw huisdier eet te houden. Veel van wat er op de tafel Kerstmis, of is daar geplaatst voor decoratie, zou in feite net zo verleidelijk, zo ongezond voor uw huiskat.

Chocolade, koekjes en tafelresten

Hoewel het goed bedoelende: Kat eigenaren moeten maken in de kersttijd geen uitzonderingen voor hun huisdier als het gaat om voeding. Geef uw favoriete daarom niets van de tafel. De meeste gerechten zijn te vet, te gekruid of te zout voor uw huisdier.

Ook restjes zijn niet voor de katten. Wie geeft hen zoals gevogelte botten, riskeren dat ze versplinteren en kan de kat pijn tijdens het eten gevaarlijk. Ook, chocolade, koekjes, cacao en andere suikerhoudende dranken zijn vaak verleidelijk, maar ongezond te gevaarlijk voor puss en mag niet onbeheerd worden achtergelaten. Koop liever een bijzonder smakelijk kattenvoer als u wilt uw geliefde oude kat op feestdagen een plezier te maken.

Giftige planten Kerst

Een van de meest populaire kerst plant, de kerstster is een van de planten die katten erg gevaarlijk kan zijn. Planten zoals dit moet daarom buiten het bereik worden geplaatst.

 

Met de essentiële oliën en de consistentie pieksigen daarin kan coniferen, of hun naalden zijn gevaarlijk voor katten. Onthoud echter dat niet alleen de kerstboom, maar ook een krans uw Stubentiger kon verleiden om hem herumzuknabern – maak hem zo buiten bereik. Vraag de meeste precies welke planten je koopt in de kersttijd en hoe zij van invloed kunnen zijn katten. kattengras is om alternatieve altijd een goed idee te vestigen.