Houding van Yorkshire Terriers: Tips

By | augustus 10, 2015

Houding van Yorkshire Terriers: Tips

Een goede, professionele houding is zeer belangrijk voor de Yorkshire Terrier.De kleine bundel van energie wordt alleen vergoed als hij veel spelen kan gaan skiën en avontuur. Wat u moet weten alles wat je hier lezen. 

De slimme, vrolijke Yorkshire Terrier houdt van spelen en snel te leren - Foto: Shutterstock / Peter38

De Yorkshire Terrier kan relatief eenvoudig worden bewaard in een appartement vanwege zijn omvang, maar dan heb je behandeld met veel beweging en speelgoed, en gelukkig om rustig en evenwichtig te worden gehouden. Als het saai, of het is slecht opgeleid, kan hij dan opmerken door Dauerkläffen en aufbrausendes gedrag van andere honden en mensen.

Het lopen van de Yorkshire Terrier

De zijdezachte kleine terrier zou een dag ten minste drie uur te spreiden over meerdere trips uitgevoerd zijn. Op de weg moet je de zelfverzekerde hond zeer goed uitzicht, want hij heeft de neiging om andere honden en mensen over een beetje te veel aufzuspielen. Hij moet niet, natuurlijk, en om goede manieren te leren, is een belangrijk punt tijdens zijn hond opleiding.

Vooral bij een ontmoeting met vreemden, moet je een beetje voorzichtig. Dat de Yorkie ziet er een beetje als een stuk speelgoed hond kan leiden tot misverstanden, die hij niet kan worden geschrapt. Een beetje jachtinstinct, moet u van plan om ook tijdens het lopen.

Neem het beste altijd een bal of andere hond speelgoed dat geschikt is voor buiten, op tournee, omdat de Yorkshire Terrier is een fan van het, tussen netjes streven zijn speelsheid en stuurt deze heerlijk van het krijgen tot het spelen van practical jokes.

Extra zorg tips voor de kleine hond

Weer en wind maken het zoete viervoeter meestal niets – maar het moet een beetje gedroogde en hebben een warme, tochtvrije plek op de verwarming aanwezig voor een regenachtige wandeling. In het algemeen echter, is zeer robuust.

De Yorkie moet regelmatig worden gekamd en grondig geborsteld, met zijn zijdeachtige vacht moet ook worden vrijgesteld van zeepokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *