Over Huisdierennieuws.nl

By | Luty 9, 2013

Huisdierennieuws.nl is een blog met de laatste nieuwtjes, tips, trends en wetenswaardigheden over huisdieren. Huisdierennieuws.nl richt zich in haar berichtgeving vooralsnog op de meest voor de hand liggende huisdieren: hond en kat. Een breder aandachtsgebied is voor de toekomst echter niet uitgesloten.

Huisdierennieuws.nl wil zich te onderscheiden van vergelijkbare websites en blogs door kwalitatieve informatie van niveau te publiceren. De meeste (huis)dierenblogs vissen in dezelfde nieuwsvijver, waardoor de berichtgeving vaak overlap vertoond. Huisdierennieuws.nl verdiept zich niet alleen in Nederlandse, maar ook in buitenlandse websites en blogs om u onderscheidende informatie te kunnen aanbieden.

De inhoud van Huisdierennieuws.nl is uitsluitend bedoeld ter informatie van de huisdiereigenaar. Huisdierennieuws.nl streeft naar objectieve berichtgeving en heeft niet ten doel een adviserende rol in te nemen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Bij twijfel over de gezondheid van uw huisdier dient u altijd contact op te nemen met uw dierenarts.