Informatie en tips voor het samenvoegen van de hond en kat

By | januari 26, 2015

In tegenstelling tot de kat en muis kat en hond kan een vreedzame WG creëren. Dit werkt het beste met volwassen dieren die niet hebben gehad geen slechte ervaring met de andere klasse. Ook een vergelijkbaar temperament van de twee dingen makkelijker enorm. Als u wilt dat de hond en kat samen te voegen, moet je één ding: veel geduld. Bovendien, onze bewezen tips die u helpen om de hond naar de kat, en vice versa wennen. En als je niet zo succesvol en snel vooruit te komen, zoals je gehoopt hebben voor u, ga je gewoon in de opleiding van een stap terug.

Bereid de aankomst: samenvoeging van honden en katten

Hond en kat hebben niet alleen hun eigen speciale geur, ze geven ook speciale geluiden. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst, kunt u zich voorbereiden op de nieuwe stimuli zowel dieren. Handdoeken met de geur van de nieuwe huisgenoot te bereiden de “binnenlandse” neus tegen de corresponderende nieuwkomer. Opnames van typische geluiden te houden hond en kat akoestische verrassingen. Tekent een kat met je één, moet je haar set een “kat kamer”, waarop de hond heeft geen toegang. Hier moet je ook hun bron van voedsel, plaatst de kattenbak en een mand te verbergen.

Het samenvoegen van de hond en kat: de regels van het spel voor de eerste date

Voor een eerste date, moet de kat worden aangelijnd in de doos en de hond. Het zou goed zijn als er een helper brengt de harige vriend om u, zodat u zich kunt concentreren op de hond. In elke kleine tekenen van agressie hond en kat worden onmiddellijk verbroken, en later kunt u een nieuwe poging beginnen. Het is belangrijk dat u altijd rustig te blijven en de hond voor het gewenste gedrag prees uitbundig. Nooit harry uw kat als het niet bereid zijn om samen te werken te tonen. Geef haar de nodige tijd aan te passen aan de nieuwe situatie voor hen. Als beide dieren ontspanning, kan de kat de doos verlaten en inspecteer de nieuwe grondgebied, terwijl de hond blijft voorlopig aan de leiband. Voor de eerste korte ontmoeting zonder een leiband, de kat heeft behoefte aan een veilige haven en dan een pauze, waarin je kunt gaan voor een wandeling en spelen met de hond. Hond en kat moet soms veel tijd om te wennen aan elkaar. Met kleine stappen die u hier komen sneller. En alleen wanneer zowel duurzaam rustige en ontspannen met elkaar omgaan, kun je beginnen om het te overhandigen zelf proberen. Maar met behoud altijd een oogje houden op uw nieuwe team om uiteindelijk verstikken groeiende spanningen in de kiem en breng de twee dieren weer in balans.