Hond en katten wennen aan elkaar – een handleiding van de poten team

By | Styczeń 26, 2015

Bij honden en katten contract, is het belangrijk om te gaan vanaf het begin rustig met de dieren. Geen problemen, geen lawaai mag niet de gespannen situatie nog verder bemoeilijken.

Het is het beste om een ​​aantal vrije dagen beschikbaar te hebben, zodat de aanwezige dieren ten minste gevoeld in de ongewone situatie voor hen de veiligheid in de buurt van hun Herrchens of meesteres.

Wees ervan bewust dat het tijdrovend en vermoeiend kan zijn, raken dieren die aan elkaar.
Dat je dat niet doet, maar de dieren beslissen hoe lang de „aanpassingsperiode” zal duren.
Dat er altijd zal zijn tegenslagen tijden. Gewoon niet laten de grote doel door tegenslagen af ​​te schrikken u. Veel mensen hebben al krijgen.
En dat met veel geduld en empathie in het beste geval kan een prachtige samenwerking ontstaan.

U kunt een zeer wilde jachthond of een Belgische herder hond, de kat heeft te willen eten. Dit moet zeker zijn voordat u begint met rijgen-gewoonte de noodzakelijke basis gehoorzaamheid.


Hond en kat: Het samenspel van nieuwsgierigheid en angst.
Beide soorten dieren zijn altijd gedreven door de sterke gevoelens van angst en nieuwsgierigheid, terwijl het leren kennen. Wanneer rijgen-gewoonte Uw taak is om te verminderen als moderator angst door het geven van twee dieren veiligheid en om de nieuwsgierigheid als de basis van kennis te bevorderen.

Basisregel: Nooit jagen!
Zorg ervoor dat met een goede lijn en een veilige harnas dat de hond jagen de kat kan nooit. Moet van de normale borst harnassen niet ontsnappen-proof. Slimme Hond luik hier sneller dan ze kunnen kijken! Hier een kraag en een tweede lijn.
Als de hond die een kat loopt af, die zijn spel of jachtinstinct bevordert. Hij vindt de kassa en ik zal gelukkig zijn om het opnieuw te doen. Zweren in de essentiële. Aan de andere kant, de kat is in je angst „honden zijn katten eter” rechtmatig bevestigd. Als de hond al de kat heeft achtervolgd, niet beginnen vanaf nul. Ze beginnen bij min 20.

De volgende situaties

1 – Er komt een hond in een huis met katten
Omdat de kat ziet het huis als je territorium, dringt de hond op het gebied van de kat. Gelieve rekening te houden met „de oudere rechten” van de kat, de hondenriemen je per se. Laat hem niet ruiken vrij rond in het appartement toen katten zijn in de kamer. Hij kan dus voordat doen als de katten zijn er niet.
Zorg ervoor dat alle katten hebben een absoluut veilig voor u zich terugtrekken (krabpaal, kattenluik buiten, kast of een andere kat vertrouwde en veilige plek.
Zorg ervoor dat de hond eerder heeft een lange wandeling gemaakt, zodat hij de extra beweging fluitjes voelde niet.

1.1 De kat weet geen honden: opweegt tegen de angst
Als de kat heeft geen honden, moet u extra voorzichtig zijn en enthousiast dat de hond jaagt de kat in any way. De kat is in uw natuurlijke angst „honden zijn katten eter” bevestigd.

1.2 De kat weet al honden
Wanneer katten goede ervaring met honden hebben gehad, er is meer nieuwsgierigheid dan angst daarvoor. Wees voorzichtig, echter, dat de hond niet te snel en ongecontroleerd nadert de kat. Er zijn veel vertrouwen katten die eens zo machtige verdienen respect voor de gezamenlijke start snuiven. Nogmaals, we moeten niet over het hoofd van de bescherming van de hond.

De eerste dag
Heeft u minstens twee werken. Voor rust. Geen radio of tv, mag geen stromend rond kinderen de rust verstoren. Houd heerlijke traktatie voor zowel dieren klaar.
Linnen u aan uw hond. Hem stevig vast te houden of neem hem bijvoorbeeld op een vaste verwarming. Dan laat een andere persoon de kat in de kamer. De kat beslist hoeveel afstand die ze nodig hebben. Zien en ruiken van een afstand. Meer hoeft niet.
Knuffelen zowel dier. Voer beide dieren bescherming en veiligheid. Spreek langzaam en rustig. Zal de hond loopt naar de wilde kat en hij trekt aan de lijn, niet de fout van lof niet maken om! Leidt hem af. Zitten in de voorkant van hem (Leine moor op de verwarming of op de tafel) en praat met hem.

De volgende dagen: Oefenen, oefenen, oefenen!
De praktijk te leren over het dagelijkse en zorgvuldig. Staken indien één van de twee is te wild of heeft te veel angst.
Niet trekken aan de riem en Shout Never „Ugh” of „Stop dat.” Schrijf als soeverein en rustige plek in het midden van het bruisen van gevoelens aan beide zijden. Door het voeren van traktaties die zowel dierlijke combineren de situatie met iets positiefs.
Staart naar de kat, de hond, je hem af te leiden. Betekent niet dat je houdt hem zachtjes houd je ogen, je zijn zicht belemmeren, praat rustig tegen hem, aai hem, beloon hem.
Afhankelijk van de reactie van de dieren kan driemaal daags herhaald totdat de voorbelasting.
Maar niet overbelasten van de dieren. Je kunt beter langzaam dan te snel zijn. Dwingen niets. De beslissing om de dieren toch te maken, of en wanneer ze zich comfortabel voelen en niet jij.

Zoals ik gewend aan mijn jachthond gedurende 3 maanden van mijn kat, elke avond was hij zo lang als ze mitmachte training samen, vastgebonden in de woonkamer. Anders zou hij geen rust hebben gegeven, hij heeft het voordeel kat, beefde, werd helemaal vast. De kat heeft zijn gedrag in de war en is het meestal na een paar minuten.

Enkele belangrijke regels voor het samenleven

• De respectieve voederbakken moet taboe voor anderen, idealiter niet beschikbaar zijn. De beste dieren in verschillende ruimten of op verschillende tijdstippen en niet in het gezichtsveld van de andere voeding.

• De hond moet de kat op de kattenbak niet storen

De dieren de tijd geven, niet vragen te veel. Most is een van de slimmer begrijpt wat nodig. In ons geval was het de kat. Ze ging zelf naar de hond en snuffelde aan hem. Het ijs was gebroken.
Uiteindelijk, de dieren dichterbij komen vanzelf. De hond, indien nodig, aan te sluiten, maar de kat is toegestaan ​​om te bewegen in hun gebied. Dit moet later aanvaarden ook en zie de hond.

We verlangen moet ik oefenen?
Deze training heeft me zoals ik al zei 3 maanden. Elke nacht. Aanvankelijk 5 minuten, vervolgens 10 min, op enig moment gedurende 1 uur. Meestal is de kat is uit, als ze genoeg had, soms de hond was „overweldigd”, dan laat ik de kat uit.

Het is belangrijk om altijd patiënt. Tegenslagen normaal zijn, de dieren nog steeds gebruikt om elkaar op. Soms kun je voelen als je durft abzuleinen de hond wel of niet in te grijpen.

Kleine schijnvertoning aanvallen van beide kanten niet zo serieus nemen, maar altijd duidelijk te communiceren: „Nee, dit is niet het argument” Mijn hond had om zeker 500 x luisteren. „De kat zal niet jagen.” Hij begreep wat er van hem verlangd wordt. Maar het kan tot een dier heeft zijn jachtinstinct onder controle. Het kan ook helpen om te werken met een deskundige dier communicator. Een vergadering kan voldoende zijn.

Zelfs buiten taboe voor de hond: jagen andere katten
Zal de hond en de kat uit te jagen, ook een duidelijk verbod moet worden opgelegd. Belangrijke lichaamstaal, rust en ook belonen als de hond gehoorzaamt. Laat hem nooit jagen.
Onze hond stapte uit in eerste instantie met een andere kat weer zijn blik en wilde weg te schieten. Nu, na 6 maanden en regelmatige oefening baart hem elke kat koud. Hij riskeerde een of twee seconden, kijkt dan naar mij en dat is het. Iedere hond kan begrijpen. Maar je moet consequent zijn, beloon hem als hij juist reageert. Dat mag nooit worden vergeten.

De dieren mogen alleen met rust laten als ze echt opschieten met elkaar en rustig. Je voelt als eigenaar heel goed wanneer het dier is onzeker of niet. Het wordt vaak geadviseerd het plafond van de dieren gewenning vervangen.
Bij ons werkte het slechts gedeeltelijk. Aanvankelijk was de kat was de enige hond ruiken „Bah” en heeft partout niet op zijn deken gelegd op zijn plaats. Beter kunt u de dieren direct te ruiken in. De hond kan inderdaad in dit geval worden vastgebonden of gemuilkorfd beer (voor de zekerheid).

Tussen naast alle oefenen, moet ook normaal, dat de dieren beseffen dat het normaal samen zijn. Ik kookte de weg, gedronken, scroll krant, bloemen geworpen, gaapte (appeasement ritueel), strekte me, sprak met mijn vriend, dus niet altijd toegewijde aandacht van alle dieren.

Het belangrijkste is, en blijft, heel veel geduld !!!
Dit geldt ook wanneer deze kat komt aan de kat. Terwijl de honden over het algemeen worden gebruikt om de „nieuwe” in het peloton binnen 3-4 weken, kan het gaan een half jaar of meer bij katten goed voordat ze accepteren de toevoeging aan de familie.

Kijk Uit !!! Katten kunnen vlekken protesteren en dit is een zeer onaangename omstandigheden materie. Het helpt om veel kattenbakken te trekken evenals om populaire merken locaties met knetterend kunststof of aluminium folie te beschermen. Misschien moet u uw kat te testen voordat je hem een ​​nieuwe ‚vriend’ in de voorkant van de neus.

En nog een ding: Wees niet overdreven angstig, dieren en voel de angst en spanning voert voorbij. Soms geloven we onze viervoeters huisgenoten minder dan ze zelf kunnen door of weet een lange tijd geleden.