Siberische kat

By | maart 1, 2016

Siberische kat

De Siberische kat behoort tot een ras dat is ontstaan ​​op een natuurlijke manier. Ze komt uit Rusland en is niet alleen vanwege hun lange vacht en goed karakter een populaire binnenlandse kat. De Siberische kat is een eenvoudige en mooie semi-langharige kat. Het heeft een krachtige build met medium lange benen en grote ronde poten. Uw korte kop met de afgeronde snuit en het gebogen uiteinde is enorm en meestal voorzien van een sterke snorharen. De grote, iets schuin ogen zijn vaak blauw, maar kan ook geel, goud of groen te zijn. De Siberische kat vacht is dicht, los en waterafstotend. Hun dikke ondervacht verwarmt de kat in de vrieskou. Kraag, borst, benen en de staart van de dieren zijn zeer bossige. Heeft ze een scherpe kleur en blauwe ogen, heet de Siberische kat ” Neva Masquerade “. Laarzen zijn een gemiddeld gewicht van 4,5 kg tot 8 kg aanzienlijk zwaarder dan de katten met een gewicht van 3-6 kg. Ze zijn tot 120 cm lang.

De Siberische Kat: knuffelig waterrat

De actieve en zeer sociale kat is gelukkig samen met andere katten of honden. Afzonderlijk gehuisvest, de Siberische Stubentiger onwel. Veel vertegenwoordigers van hun manier om te spelen erg blij met water. De Siberische kat is een goede jager en houdt ervan om te klimmen en springen. Daarom moet u beschikken over een grote krabpaal of een tuin beschikbaar. Een stoel bij het raam of een balkon is precies goed voor hen, als ze willen om van de zon te schitteren op hun vacht. De Siberische kat is in de zomer verzorgen, omdat ze graag en uitgebreid zelf actief hun verzorging. De dikke winter vacht moet zijn, vooral in de verandering van de huid, één of meer keren per week borstelen, zodat het niet gematteerd.

One thought on “Siberische kat

  1. Lex

    Leuk om te lezen, is inderdaad niet alleen een populair ras om zijn mooie verschijning maar ook omdat dit Ras goed gaat bij mensen met een allergie zoals ik. Als je het leuk vind kan je meer lezen op mij blog siberischekat.eu

    Groeten,
    Lex

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *