Zo moet een hond behandeld met bloedvergiftiging

By | Styczeń 27, 2015

Zo moet een hond behandeld met bloedvergiftiging

Een hond met bloedvergiftiging moeten worden onderzocht en behandeld door een dierenarts meteen. Welke behandeling is consistent met de ziekte, klik hier.

Eine schnelle Behandlung ist bei einem Hund mit Blutvergiftung elementar – Bild: Shutterstock / pixbull

De behandeling van een hond met bloedvergiftiging omvat verschillende stappen. Ten eerste, de acute noodzaak symptomen zoals koorts of acuut nierfalen besproken. Dit maakt de dierenarts medicatie. Zodra de zieke viervoetige enigszins gestabiliseerd uiteraard de oorzaak van de sepsis moet onder controle gebracht.

Het behandelen van de oorzaken

Vaak is men bloedvergiftiging van bacteriën of virussen veroorzaakt. Dit moet worden aangepakt met medicijnen. In de regel kiest de dierenarts antibiotica om een ​​hond met bloedvergiftiging te behandelen. Afhankelijk van de ernst van de ziekte, bepaalt de drug hier. Onder bepaalde omstandigheden, moet uw hond ‚s nachts voor observatie bij de dokter of de dierenkliniek blijven.

Hond met bloedvergiftiging: Is de trekker bekend?

Een belangrijk probleem bij de behandeling van honden die lijden aan bloedvergiftiging, is de nauwkeurige bepaling van de afgifte. Verschillende bacteriën, virussen of bacteriën die de infectie aanvankelijk veroorzaakt worden bestreden met verschillende actieve ingrediënten. Als de dierenarts is niet zeker of hij kiest meestal eerst een stof die zo veel ziektekiemen doodt in zijn ervaring. Stelt het genezingsproces van een niet-tijdige, zal het moeten een andere drug te proberen onder bepaalde omstandigheden. Sinds de sepsis fataal kan zijn, een snelle behandeling is hier belangrijk.