Wormen bij honden: Wat gebeurt er tijdens een de-ontwormen?

By | Styczeń 27, 2015

Wormen bij honden: Wat gebeurt er tijdens een de-ontwormen?

Wormen bij honden zeker moet worden behandeld door een dierenarts. Echter, zoals de zogenaamde wormafdrijvend opbrengst eigenlijk? En wat zijn de kansen dat uw hond gezond is dan weer? Ontdek alles over de behandeling.

Wichtig bei Verdacht auf Wurmbefall des Hundes: Schnell zum Tierarzt gehen— Bild: Shutterstock / CREATISTA

De oorzaken van wormen bij honden kan heel verschillend. Wanneer je voor het eerst symptomen opmerkt, moet u zo snel mogelijk ziet uw dierenarts voor een definitieve diagnose. Dit kan dan bepalen of het is eigenlijk een parasitaire besmetting en worm behandeling nodig is of dat er andere, meer ernstige ziekten.

Hoe werkt een worm behandeling?

Zijn eigenlijk wormen die verantwoordelijk is voor de symptomen, zal je zeker aanraden ontwormen dierenarts. Omdat de parasiet niet alleen gevaarlijk voor het dier zelf, maar ook voor de mensen, met name voor jonge kinderen zijn. Wanneer ontwormen van uw hond ontvangt speciale medicijnen die ervoor zorgen dat de parasieten sterven. Afhankelijk van de aard en de toestand van de gezondheid van de viervoeter dierenarts toegediend het geneesmiddel wordt geïnjecteerd of geef het je favoriet in de vorm van tabletten of als een pasta. Echter, je moet ervoor zorgen dat de medicatie van uw hond niet weer uit te spugen.

De duur van de behandeling kan variëren van geneesmiddel tot geneesmiddel. De ontwormingsmiddelen die vandaag beschikbaar zijn manier allemaal goed voor honden verdragen en kan veilig worden gebruikt.

Voorspelling: Als uw hond weer gezond?

Of uw hond na ontwormen is weer gezond, hangt af van wat conditie van uw hond is de vraag of de parasieten werd ontdekt in de tijd en wat voor soort wormen zijn. Is uw hond fundamenteel gezond, de parasieten worden zelden hem permanent kwetsen. Over het hoofd Echter, de symptomen, en de worm besmetting leidt tot infecties en complicaties zoals longontsteking, kan de prognose ook erger. In aanvulling op het ontwormen Uw dierenarts zal dan verdere behandeling maatregelen om het uw favoriete gevoel snel beter te maken.

Om naar wormen bij honden te voorkomen , is een regelmatig preventief ontwormen aanbevolen. De frequentie is georiënteerd volgens de Europese Vereniging van Veterinärparasitologen (ESCCAP) het individuele risico op infectie bij honden. Ten minste eenmaal per jaar, de worm behandeling moet worden gedaan, echter. Vraag een arts, een preventieve behandeling voor uw hond zinvol zo vaak.