Wat doet een zwangere kat?

By | Styczeń 26, 2015

Wat doet een zwangere kat?

Een zwangere kat heeft speciale behoeften. Hoe kun je dit ontmoeten, en wat de aanstaande moeder kat nodig heeft, klik hier.

 

Lassen Sie Ihrer trächtigen Katze vor allem Raum und Ruhe – Bild: Shutterstock / Lilla Czesznak

Laat je zwangere kat vooral rust en ruimte – Foto: Shutterstock / Lilla Czesznak

Stilte is een van de belangrijkste dingen die een zwangere kat nodig heeft. Te veel opwinding benadrukt de Samtpfote in alleen deze zaak. Heeft u haar bieden zo veel retraites – laat dus in het beste geval, alle deuren open, zodat uw huisdier kan kiezen hoeveel nabijheid wil het gewoon aan de mensen. Vooral als er kinderen in het huis, deze oase van rust zijn de kat belangrijk.

Meer tips voor de aanstaande moeder kat

Wat het Dieet termen voor de zwangere kat, moet je vooral vertrouwen op hoge kwaliteit. Goede kwaliteit van het eten is over het algemeen belangrijker – als uw kat vriend jongen verwacht, maar het moet speciale prioriteit dat ze alle essentiële voedingsstoffen in voldoende mate krijgt te hebben. Vraag uw beste dierenarts welke rassen hij kon adviseren.

Zijn tabby kittens het liefste?

Zwangere kat: Nest voorbereiding

In de laatste weken van de zwangerschap, uw kat zal waarschijnlijk een aantal „nesten” te bouwen waarin ze mogelijk haar kittens kan brengen aan de wereld. Ter voorbereiding kunt u helpen: Vraag haar verschillende grote dozen of manden terug en leg ze met gezellige dekens. Als de situatie van de geboorte voor de zwangere kat zich daadwerkelijk voordoet, maar het kan goed zijn dat de kat vriend kiest een heel andere plaats. Laat haar huisdier zodat alle mogelijkheden – dat helpt om de geboorte van de minst stressvol.