Wanneer katten braken: Wat u kunt doen

By | Styczeń 26, 2015

Wanneer katten braken: Wat u kunt doen

Wanneer katten braken, hun eigenaren willen natuurlijk dat hun huisdieren weer goed doet zo spoedig mogelijk. Wat kunt u doen dit is afhankelijk van de oorzaak van de symptomen van de ziekte, zou moeten zijn als duurzame, verduidelijkt door de dierenarts.

Wenn Katzen erbrechen hilft oft Schonkost und viel Wasser — Bild: Shutterstock / Adam J

Doet het braken bij katten nu en dan na het eten, omdat je kat de neiging om door te slikken, het helpt als je haar te geven om meerdere kleine porties in plaats van vele grote eet. Het kattenvoer , krijgt ze ook moet altijd vers en op kamertemperatuur zijn. Een andere veel voorkomende oorzaak van braken is het wegwerken van ingeslikte haren bij katten vergieten zijn.

Wanneer katten braaksel in de verandering van de vacht: Tips

Wanneer katten braken en zijn vergieten is verantwoordelijk voor, kan je niet veel aan te doen en niet doen, om die reden is onschadelijk. Echter, kunt u ervoor zorgen dat de vorming van haarballen houdt een kleine schaal en loopt voor de kat zo eenvoudig mogelijk.

Malzpasten en supplementen voor haar veranderingen, kat gras en veel borstels op dit moment ter ondersteuning van de vier poten en het voorkomen van frequente braken vóór.

Ontwormingsmiddelen, dieet en voeding

De dierenarts gediagnosticeerd een worm besmetting als de oorzaak van braaksel van uw kat is een vermifuge de juiste manier om uw kat snel beter worden.

Als er geen chronische ziekte en beschuldigen haar poes na voorbijgaande symptomen weer op de weg naar herstel, moet eerst zorgen voor slechts één keer, in overleg met de dierenarts een 24-uur durende honger dieet, dat is haar zieke kitten zich beter voelt snel.

Als je haar iets te vroeg te eten geven, kan het zijn dat ze een voedselreacties of allergieën die een levenslange dieet vereist ontwikkeld. Daarom moet u voorzichtig zijn en de kat zijn, zelfs als ze nog zo graag, in de eerste plaats te geven niets.

Langzame overgang naar een normaal dieet

Dan kunt u langzaam met voedsel van de dierenarts of selbtgekochter voedsel in kleine porties om opnieuw te beginnen in de richting van een normaal dieet. Gekookte rijst, wortelen, aardappelen of gekookt in bouillon kipfilet (ongekruid) is nu goed voor uw zieke kat.

Gelieve serveren voedsel altijd ruimte is warm en het focussen op de noodzaak dat de kat genoeg drinkt en het voedsel wordt omgezet langzaam verbetert. Gezonde voeding moet nog steeds blijven bv hierbij .