Voorkomen mijten: Hoe te beschermen Uw Hond

By | Styczeń 27, 2015

Voorkomen mijten: Hoe te beschermen Uw Hond

Omdat mijten uw hond intense jeuk en ontstekingen kunnen veroorzaken, wilt u een besmetting zeker het meest voorkomen. Maar dat is niet zo eenvoudig, helaas.

Omdat de enige manier om echt mijten te voorkomen, zou zijn om grasvelden volledig te vermijden. En dit is natuurlijk ondenkbaar als hondenbezitters. Echter, sommige gebieden meer aangetast door ongedierte dan anderen.

Mijten, preventie alleen mogelijk

Vooral op weiden waar boerderijdieren zijn of waar huisdieren zijn vaak, zijn mijten vaak gevonden. Omdat de parasieten voeden met de vasculaire vloeistoffen van zoogdieren en vermenigvuldigen dienovereenkomstig sterker wanneer ze worden geconfronteerd met veel hosts beschikbaar.

Om uw hond te beschermen tegen aanvallen van het ongedierte, zijn er verschillende sprays en spot-on voorbereidingen, zoals je ook tegen vlooien en teken te gebruiken. Net als bij andere parasieten dit betekent echter niet garanderen dat uw hond krijgt eigenlijk geen mijten.

Als u weet dat de grasmat aangetast?

Om uit te vinden als het gebied wordt beïnvloed door de mijten in uw eigen tuin, kunt u een zeer eenvoudige test uit te voeren. Plaats gewoon een vel wit papier in de zon op het gazon. Als de parasiet thuis, zelfs als je ze al snel te verzamelen over de warme plaats. Of speciaal middel voor de behandeling van het gazon kan eigenlijk doden het ongedierte, is omstreden. U kunt echter het aantal kleine spinachtigen beteugelen helder of voorkomen van een besmetting, wanneer u knippen uw gazon regelmatig kort.