Voorkomen kennelhoest – is dit mogelijk?

By | Styczeń 27, 2015

Voorkomen kennelhoest – is dit mogelijk?

Kennelhoest is een besmettelijke, de luchtpijp en de bronchiën van de hond aanvallen en is zeer besmettelijk. Voor de preventie van de ziekte kunt u een paar dingen die we willen beschrijven in het volgende doen.

Gesunde Ernährung und wenig Stress ist stärken die Abwehrkräfte – Bild: Shutterstock / Scorpp

Onder de mogelijke verwekkers van kennelhoest zijn de honden herpesvirus, Canine para-influenza virus en een bacterie genaamd Bordetella bronchiseptica bacteriën. Virussen, die meestal eerst in de bronchiën vaste en bacteriën vergemakkelijken of schimmels plaats in de luchtwegen. Af te weren potentiële ziekteverwekkers, moet uw hond in goede vorm.

Preventie van kennelhoest: Lage stress en een goede afweer

Stress en zwakke verdediging bijdragen tot de ontwikkeling van de ziekte honden zeer. Gezonde voeding , een huisdier-vriendelijk en normale dagelijkse routine en een liefdevolle behandeling helpt een hond te zijn rond goede en minder vatbaar voor ziektes te voelen.

Maar externe omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat een dier gemakkelijk besmet met kennelhoest kan worden. Deze omvatten een slechte hygiëne en extreme klimatologische omstandigheden, bijvoorbeeld zeer warme of zeer koude weer en hoge luchtvochtigheid.

Wees voorzichtig met „collectie” voor honden

Kennelhoest kan via druppeltjes infecties worden overgedragen. De kans dat een geïnfecteerde dieren zendt de ziekte anderen, zeer groot. Daarom moeten ze besmet met haar honden om te voorkomen dat de voorkeur aan eerst te voorkomen totdat zij volledig zijn hersteld.

Waar honden leven samen in een kleine ruimte, bijvoorbeeld in het dierenverblijf of huisdier boarding, het risico op besmetting vergroot. Zelfs als het kan niet altijd worden voorkomen, de hond, bijvoorbeeld tijdens een vakantie in een pension te huur, je moet goede zorg van het voorkomen van te nemen dat het er mooi en schoon en hygiënisch en de dieren gezond uitzien. U kunt uw huisdieren vaccineren zelfs vóór – het beste met uw dierenarts te bespreken als hij dat nuttig acht.