Voorkomen haarballen bij katten: Tips

By | Styczeń 26, 2015

Voorkomen haarballen bij katten: Tips

Voorkomen haarballen bij katten is alleen mogelijk omdat ze zich voordoen als de kat verkleden en doen slikte bont. Maar een paar tips helpen om de haarbal probleem zo klein mogelijk te houden en om de kat verzorging vergemakkelijken.

Haarballen bei Katzen vorbeugen: Regelmäßiges Bürsten hilft — Bild: Shutterstock / Jakub Zak

Voor de kat, het is een van de meest natuurlijke dingen in de wereld, regelmatig en grondig te reinigen. Vanaf het bont dat ze slikte dit formulier met de tijd haarballen, die, als ze te groot zijn, meestal door te wijzen op verstikking, met pensioen opnieuw. Want dit is niet erg prettig voor de kat nog steeds voor hun eigenaren, zijn er verschillende tips om haarballen te voorkomen bij katten.

Tips om haarballen te voorkomen bij katten: Regelmatig borstelen

De makkelijkste manier om haarballen bij katten krijgen voorkomen als zijn huis kat regelmatig geborsteld. Langharige katten en dieren, met name in de rui zijn is om veel aandacht te besteden hier.

Als u een kat die veel vacht verliest, kan het doen met eenvoudige tips en kammen met een speciale borstel als de FURminator een keer per week. Daardoor hen bevrijd hij uit veel bont dat zij anders zouden slikken.

Kat Gras en Malzpaste vergemakkelijken de verwijdering van haarballen

Hoewel kattengras voorkomt de vorming van haarballen niet eerder, maar voorkomt dat de kat van de verhuizing naar mogelijk giftige balkon planten aan te vallen als ze wil de haarballen spugen. Beter nog is Malzpaste dat smaakt de kat goed en is zeer rijk aan vezels. Het bevordert dat slikte de kat haar verlaat het lichaam op een natuurlijke manier weer.

Ook speciale droogvoer ervoor dat de vorming van haarballen zo laag mogelijk gehouden. Zorg ervoor dat bij het kiezen dat het voedsel heeft ook een hoog gehalte aan vlees en eventueel bevat geen suiker!