Voorkomen en haal teken op honden

By | Styczeń 27, 2015

Voorkomen en haal teken op honden

Teken zijn echte plagen en kan gevaarlijke ziekten overbrengen. Bescherm daarom het beste met een anti-teek remedie tegen parasieten en verwijder de plagen in gevallen van besmetting zo snel mogelijk. Uw favoriete Deze agenten zullen u helpen.

1. Flea en Tick Shampoo voor preventie

Bye bye, vlooien en teken: Een Shampoo tegen parasieten biedt snelle verlichting voor acute of dreigende parasitaire besmetting. Het maakt parasieten presenteren voleinding en zorgt ervoor dat nieuwe plagen blijven gedurende zeven dagen verwijderd van hun huisdier. Tegelijkertijd behoudt de shampoo en brengt de vacht glans.

 

2. Spot-on beschermt uw hond

Een spot-on middel valt de hond in de hals en door het dier verspreiden vanaf daar. De werkzame bestanddelen zijn bedoeld om de dieren tot 28 dagen vóór teken, vlooien en andere hinder vliegen beschermen. De agent beschikbaar voor kleine honden tot 15 kg en voor grote honden en moet altijd worden gebruikt volgens de instructies in het pakket instructies.

 

3. Verwijder de teek teken met haak

Als je een teek op je hond te vinden, is een snelle en schone actie vereist. Om ervoor te zorgen dat er geen residu dat overblijft in de huid van uw huisdier, een geschikt instrument moet je, zoals een teek haak, een lus of een teek pincet. Dit teek haak is in een dubbele verpakking, gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor honden, katten, mensen en paarden.

 

4. Het teken lus vochten zelfs de kleinste parasieten betrouwbare

Het verwijderen van een teek met de teken lus is eenvoudig. Dankzij de dunne lus, die zijn gelijke wijze kunnen uitbreiden als een pen, een knop, je betrapt jezelf zo klein parasieten zonder hen of squeeze te beschadigen. Daarom wordt deze techniek als zeer schoon en het risico voor ontsteking een enorm.