Vlooienbestrijding voor katten: Wat is het?

By | Styczeń 26, 2015

Vlooienbestrijding voor katten: Wat is het?

Vlooien zijn een nachtmerrie voor katteneigenaars, want als de parasieten slechts eenmaal hebben gehouden verhuizen naar kattenbont, het is niet zo gemakkelijk om zich te ontdoen van. De juiste apparatuur is nu de essentie betekent dit voor vlooienbestrijding, zijn er:

1. vlooienkammetje in een wekelijkse controle van Freigängern

Om vlooieninfestaties krijgen succesvol onder controle, is het belangrijk om de parasieten zo snel mogelijk herkennen. Als u een outdoor kat in huis, moet u de huid een keer per week met een zijn vlooien kam te kammen. Onderzoek de huid in de nek, terwijl het bijzonder grondig, want daar heb je de beste kans voor de verdachte zwarte kruimels (vlooienpoepjes) of hun zaak te duwen.

 

2. spot-on voorbereidingen voor de preventie en vlooienbestrijding

Spot-On voorbereidingen zijn de kat van de dierenarts of de katteneigenaren ingeprent in de hals om vlooien te voorkomen en reeds aanwezige parasieten te doden. Uw dierenarts kan u de applicatie en aan te bevelen een geschikte voorbereiding. Het is belangrijk dat u altijd strikt aan de dosering instructies in de bijsluiter.

 

3. De vlo en Tick Kraag voor parasieten

De vlooienband is een effectieve vlooienbestrijding, waarin u moet zich bewust zijn van één ding: Omdat van een kat kraag neemt altijd het risico dat de poes vast komt te zitten en pijn doen, moet de kraag altijd een speciaal veiligheidsslot en niet te strak. Je riskeert wel dat de kat verliest het en wat je nodig hebt om een ​​nieuwe te vaak kopen, maar isoleren een risico op letsel.

 

4. Milieu-spray voor het appartement van vlooienbesmetting

Als dat zou gebeuren, en de kat heeft vlooien naar huis gebracht met hen, niet alleen het dier, maar het appartement moet vlooien zijn. Textiel moet worden gewassen en de vloer reinigen met een stofzuiger en een dweil. In extreme gevallen, helpt een sproei-omgeving , de parasieten doden niet alleen, maar ook om hun re-entry in het appartement te voorkomen.