Vlooienbestrijding voor katten: Hoe om het te dragen aan de rechter

By | Styczeń 26, 2015

Vlooienbestrijding voor katten: Hoe om het te dragen aan de rechter

Vlooienbestrijding voor katten kan wereldwijd worden gekocht in de apotheek, de dierenarts en de online verzending. Maar hoe ze te dragen om daadwerkelijk te corrigeren? Hier zijn enkele tips voor het behandelen-parasiet gereden hond.

Flohmittel für Katzen können Sie auch zu Hause auftragen — Bild: Shutterstock / Pugovica88

Vlooienbestrijding voor katten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Uw dierenarts kan u adviseren of uw kat een spot-on preparaat of een vlo poeder is beter geschikt is en welk product hij gelooft dat de meest geschikte behandeling. Afhankelijk van de leeftijd en de gezondheid van de kat, kunnen de werkwijzen verschillen. Voor het aanbrengen van de vlo poeder of spot-on voorbereiding, denkt u aan uw eigen veiligheid: grondig wassen voor en na de behandeling handen en let niet op de vlooienbestrijding voor katten inhaleren. U kunt ook de bescherming van uw handen met wegwerphandschoenen voor gevoelige huid.

Solliciteer spot-on producten: vlooienbestrijding voor katten

Een spot-on formulering wordt direct uit de tube op de huid van de kat, en van daar, wordt de actieve verbinding vervolgens verdeeld binnen de komende 24 uur over de gehele huid. Voor de toepassing, moet u de pipet uit de verpakking te nemen en chip de tip. Houd ze niet in de richting van de ogen van het dier.

Houd uw kat vast, of laat u hulp van een tweede persoon. Deel van de vacht van uw huiskat bij de nek met uw vingers of een kam, zaten ze daar, de pipet op de huid en breng het door herhaaldelijk op de gehele vlooienbestrijding voor katten op de huid. Het is belangrijk dat u zijn gericht om de juiste hoeveelheid die nodig is voor het gewicht van uw huisdier.

Spot-on preparaten moeten regelmatig worden gebruikt als ze zijn om te dienen, niet alleen om te vechten, maar ook voor de preventie van vlooien. Normaal de tijdsinterval van vier weken. De exacte informatie kunt u vinden op de verpakking.

Vlooien poeder om parasieten te behandelen

Een vlo poeder wordt met een kam, omdat het mogelijk wordt opgenomen tegen de haarlijn van de vacht is. Kam de vacht van haar kat voorzichtig in de tegengestelde richting en start deze op de staart. Bestrooi met elke kam lijn sommige floo poeder in de huid en werk je langzaam naar het hoofd voor.

Om de kattenbont op de buik met vlooien poeder bestuiven, moet u uw handen nemen om te helpen, omdat slechts een paar katten kunnen er te kammen . Zelfs een kleine vlo poeder bij katten Cup zullen profiteren van de behandeling van een klein kantoor Tijgers. Wees voorzichtig met de behandeling met beide geneesmiddelen, altijd voor zorgen dat dat de kat de vlo in het oog niet krijgt.

Voor een succesvolle behandeling ook elke kat en elke hond in het huishouden moeten worden behandeld met een vlooienbestrijding product.