Vlooienbestrijding voor honden, wat is het?

By | Styczeń 27, 2015

Vlooienbestrijding voor honden, wat is het?

Als de hond vlooien heeft, het is een hele klus. Een goede reden om zich te ontdoen van hen zo snel mogelijk! Of beter nog, ze niet eens een kans geven. Dit vlooienbestrijding producten voor een effectieve vlooienbestrijding daar.

Vlooienbestrijding kan worden toegepast op verschillende wijzen. Voor preventieve en behandeling van besmettingen met vlooien, of beide. Vang al het beste uit uw dierenarts advies, wat betekent dat uw hond het meest geschikt is en of een bepaalde preventie op hun grondgebied noodzakelijk is of niet.

1. vlooienbestrijding agenten en preventie

De vlo kam is een accessoire die moeten worden in elk huishouden honden. Het is snel en makkelijk zekerheid over de vraag of een viervoeter is besmet met vervelende parasieten. Zelfs als u in een gebied waar het risico van vlooienbesmetting is laag woont, moet u de vacht van zijn favoriete van tijd tot tijd op vlooien en eitjes te onderzoeken om snel te handelen in het geval van de gevallen.

 

Een vlo en teek kraag is een veel voorkomende en effectieve middelen voor de bescherming van hun viervoetige vrienden van vervelende parasieten. Het is heel makkelijk te gebruiken, kan gedragen worden in aanvulling op de normale kraag en een praktische langdurig effect tot acht maanden.

 

2. preventie en vlooienbestrijding

Snelle hulp voor vlooien en nuttig voor preventie: Spot-On Drop is waarschijnlijk te geven aan uw dierenarts bij een acute besmetting met vlooien. U kunt ook online bestellen en drop uw viervoeter patiënten volgens de instructies in de nek. Vandaar, het geneesmiddel verspreidt over de huid van het dier en vlooien, teken, luizen en hun nakomelingen geen risico.

 

Een vlo shampoo biedt snelle hulp bij vlooienplaag en na het wassen van de dierenbescherming een paar dagen voor een nieuwe aanval van de parasieten. Nadat u de hond hebt gewassen met de shampoo grondig, moet je dood vlooien vlooien kam met behulp van een eenvoudig te kammen het haar.

 

3. Milieu Spray op vlooienbesmetting

Een vlo shampoo zorgt voor een zeer hoge mate van vlooienbesmetting ook wanneer de parasieten al hebben verspreid in het huis, en hebben zich gevestigd in tapijten, textiel en andere hoeken van de kamer. Volg. Precies de instructies op het product dat u hebt aangeschaft, of advies van uw dierenarts te zoeken voordat u de sproeiarmen om te vechten tegen vlooien, pakken hun larven en ander ongedierte

 

Bovendien zogenaamde „ervoor Fogger „dat hun omgeving vrij van vlooien. Je mist een huis of appartement te bestrijden ongedierte dat niet moeten trouwen in de komende zes maanden in het huis. In de doos vindt u informatie over hoeveel vierkante meter is geschikt voor de vernevelaar te vinden.