Vier tips voor de Paw Zorg in sneeuw en ijs

By | januari 27, 2015

Vier tips voor de Paw Zorg in sneeuw en ijs

Bij koud weer, moet sneeuw en ijs honden poten worden beschermd met een beetje extra zorg tegen wondjes en irritatie van de huid. Deze tips helpen je trouwe vriend om naar de koude dagen genieten met volle teugen.

Tip 1: vermindering van de huid op de voeten

De beste manier om de vacht van uw hond trimmen op de voeten en tussen de klauwen nog voordat de eerste sneeuw wandeling met een speciale schaar met afgeronde punten . Niet alleen dat strooizout kan anders vast komen te zitten in de vacht, sneeuw en ijs kunnen klonten en bramen, scherpe randen die de dieren kunnen verwonden vormen.

 

Lotion honden poten van de wandeling: Tip 2

Vaseline, Milk Fat, herten, en speciale poot verzorgingsproducten beschermen de gevoelige pads van uw hond tegen uitdrogen en barsten. Omdat ze handelen waterafstotend, ze doen de viervoeters in sneeuw en ijs goede diensten. Wrijven beste voor uw vertrek de poten van uw huisdier elke keer het huis grondig met de vette zalf.

 

Tip 3: Behandel zelfs kleine verwondingen snel

Terwijl de honden te ronden moet je van tijd tot tijd door sneeuw en ijs van de poten van uw favoriete en ze studeren thuis op blessures. Het is belangrijk wondjes desinfecteren met een zalf op crème – als verontreinigingen in de wond kan het anders ernstige infecties. Als u niet zeker bent, moet u overleggen met uw dierenarts te trekken!

 

Beschermt gevoelige poten met loopschoenen: Tip 4

Als uw hond heeft zere voeten of een blessure en vond het niet leuk om uit te gaan van de deur, kunt u hem op sneeuw en ijs lopen met speciale loopschoenen makkelijker. Je bent anti-slip, ademend en ondersteuning wondgenezing, dus het zou moeten gaan beter uw favoriete zo snel mogelijk!