Verwijder tandsteen bij katten: behandeling

By | Styczeń 26, 2015

Verwijder tandsteen bij katten: behandeling

Is het noodzakelijk om ten minste dan verwijderen tandsteen bij katten wanneer het risico van parodontitis bestaat. Dankzij de behandeling door een dierenarts kan gezondheidsrisico’s voor huisdieren sluiten. Zoek uit wat er gebeurt wanneer een dergelijke operatie.

Zahnstein bei Katzen entfernen: Die Behandlung übernimmt der Tierarzt — Bild: Shutterstock / Hasloo Group Production Studio

Als je herkent de symptomen van tandsteen bij katten , moet u een dierenarts in de nabije toekomst te raadplegen. Dit kan dan beslissen of uw kat vriend een behandeling ligt nu al of niet nodig nog. Bestaande bekledingen bieden vertegenwoordigt in principe een risico voor andere deposito’s. Daarom moet je doen vanaf nu op regelmatige mond controle over uw favoriete.

Verwijder tandsteen bij katten: algemene anesthesie onvermijdelijk

Als dierenartsen uiteindelijk willen tandsteen bij katten te verwijderen, de interventie vindt altijd plaats onder algehele narcose. Met de kennis van het risico van anesthesie, wordt de behandeling daarom alleen uitgevoerd als het te echt nodig.

Bij de behandeling van tandsteen een ultrasone inrichting wordt gebruikt waarmee de dierenarts sloeg de tandsteen. Het achtergrondgeluid is zeer onaangenaam voor katten, dus een algemene verdoving voor het huisdier is de zachtste methode als u wilt tandsteen bij katten te verwijderen. Last but not least, natuurlijk, het gaat ook over de veiligheid van de dierenarts: Een wild krabben kat is niet gevaarlijk.

Polijsten voor de lange-termijn-effect

Naast de ultrasone machine ook nog mechanische instrumenten worden gebruikt. Voor een lange termijn effect van de tanden van uw kamer Tijgers nogmaals grondig gepolijst nadat alle bekledingen zijn zorgvuldig verwijderd. Dus de tanden blijven zo lang mogelijk vrij van afzettingen, omdat voedselresten op het gladde oppervlak kan niet eenvoudig vast te stellen.

Antibiotica voor de follow-up?

U kunt uw kat na de behandeling of antibiotica toegediend hebben – bijvoorbeeld als er een risico dat bacteriën uit de mond gebied kon krijgen in de bloedbaan. Het kan leiden tot bloedvergiftiging of organen kunnen ontbranden.

Na de behandeling: Voorspelling

Als Vets verwijderen tandsteen bij katten, de prognose na behandeling is heel positief: De ontsteking kan vrij snel na zijn, stopt het bloeden, en gepensioneerde tandvlees regenereren normaal. Voor u als katteneigenaar is het voornaamste zorg is nu dat je opnieuw vorming van het voorkomen van tandsteen bij katten .