Verwijder onmiddellijk naar de dierenarts: defenestration bij katten

By | Styczeń 26, 2015

Verwijder onmiddellijk naar de dierenarts: defenestration bij katten

Vensterbanken en balkon balustrades zijn een van de favoriete plekken van katten. Van daaruit kunnen gezellig beoordeeld Stubentiger de actie buiten de aandacht te kijken. Maar de favoriete plek levert risico’s: De gevolgen van een raam latei worden vaak onderschat. Lees hier wat je moet doen na een bovendorpel en hoe dit ongeval te voorkomen.

Fenstersturz bei Katzen: Sofort zum Tierarzt bringen – Foto: Shutterstock / Galyna Andrushko

Defenestration: Veel veroorzaakt slechte gevolgen

Katten vallen om verschillende redenen uit het raam. Een luid geluid dat kan verliezen de balans van de poes, of een nauw verleden vliegende vogel kan veroorzaken, bijvoorbeeld een gedenkwaardige latei. Als dit is gebeurd, zien de meeste katteneigenaren onmiddellijk na hun katachtige vriend en zijn opgelucht toen het dier heeft de omverwerping zogenaamd makkelijk weg te zetten. Hoewel katten hebben de reflex om te draaien in de lucht, zodat ze voor het eerst komen op de vloer met je voeten, maar een val van een hoogte of op een hard oppervlak kan nog steeds ernstige gevolgen hebben.

Laat uw kat voor een latei daarom altijd in een dierenartsenpraktijk studie. Niet alleen externe verwondingen behandeld moeten worden, met name gaande van interne verwondingen gevaren. Een röntgenfoto kan informatie over breuken of verwondingen te verstrekken aan interne organen en moet daarom altijd een deel van het onderzoek zijn. Zelfs als uw huiskat heeft geen of slechts milde symptomen, moet de eerste weg naar de dierenarts te leiden. Ook laat, de eerste niet-herkende gevolgen van een ongeval kunnen worden verwoestende en invloed op de kat sterk.

Een Venster valpreventie: Om het risico op ongelukken te verkleinen

Ook zal ooit verliefd geworden kat niet willen dat hun favoriete stoel bij het raam te missen. Zorg er dus voor mezelf uit het en een scheurbestendige mesh dat voorkomt vallen installeren. Als om welke reden dan ook geen netwerken kan beelden, heb je altijd stuur uw huisdier uit de kamer als je ontdekken en sluit de deur.