Verlies van eetlust bij honden: Mogelijke redenen

By | januari 27, 2015

Verlies van eetlust bij honden: Mogelijke redenen

Verlies van eetlust bij honden kan verschillende oorzaken hebben. Wat is nu precies achter de onwil om te eten, moet zo snel mogelijk worden opgelost door een dierenarts, omdat ze kan ook duiden op ernstige ziekten.

Appetitlosigkeit bei Hunden: Manchmal liegt es nur am falschen Futter – Bild: Shutterstock / dogboxstudio

Verlies van eetlust bij honden is een van de meest voorkomende bijwerkingen van verschillende ziekten en is daarom zeer serieus genomen. Het is niet altijd een hond die niet willen eten, maar ziek. Soms is het gewoon niet te proeven zijn eten, of hij niet kan tolereren. In een viervoeter, die niet willen eten, maar gezond en wel effect, kunt u proberen een nieuw voedsel met de conversie is het dus maar één keer.

Redenen voor verlies van eetlust bij honden: Bad food

Als een hond zijn eten niet helemaal de smaak, reageert hij precies zoals de mens, Hij wekt het nauwelijks of niet eten. Sommige honden houden niet van droge voeding niet, wat geen natvoer, anderen een bepaald type of bepaalde ingrediënten.

Probeer de hond en omwille van een ander ras van zijn gezondheid, met wat opgewarmd voer of op verschillende tijdstippen gedurende de voedertijden. Praat jezelf het beste doen met de dierenarts uit, want zelfs in een voedselintolerantie kunnen de redenen hiervoor zijn dat uw hond wordt versmaad een bepaald ras. Dringend moet u een dierenarts te raadplegen als andere symptomen van de ziekte in uw hond kan optreden.

Ziekten als redenen voor het gebrek aan eetlust

Verlies van eetlust bij honden kan een ernstige indicatie hem iets dat doet pijn zijn, of hij lijdt aan indigestie. Zelfs tandheelkundige problemen kan leiden tot volledige weigering van voedsel en zo spoedig mogelijk worden behandeld.

Gastrointestinale ziekte, vergiftiging of ingeslikt vreemde lichamen kunnen ook geassocieerd worden met het feit dat de hond niet eet, en worden meestal gepaard met andere symptomen. In geval van twijfel: Observeer je hond correct, en een te veel tijd aan de dierenarts , dan sorry.