Verkoudheid Honden: Behandeling Opties

By | Styczeń 27, 2015

Verkoudheid Honden: Behandeling Opties

Een verkoudheid hond is niet noodzakelijk een reden tot bezorgdheid. Zolang het is een lichte hoest en verkoudheid, krijg je je hond met deze behandeling opties weer fit.

Ein Hund mit einer Erkältung braucht viel Ruhe – Bild: Shutterstock / anuruk perai

Hoesten en een Schniefnase: Een hond verkoudheid vaak met deze symptomen te bestrijden. Het allerbelangrijkste voor uw kleine patiënten – als een man ook – vrede en een warme plek om te slapen. Geef uw huisdier een paar dagen om te regenereren en neem de beste korte wandelingen met hem. Veel Slaap is de moeite waard in dit geval goud.

Behandeling Opties: Veel drinken is belangrijk

Een van de belangrijkste onderdeel van de behandeling opties die uw verkoudheid hond neemt veel vocht. Net als bij de mens ook, water helpt spoelen van de bacteriën uit de kou. Als uw patiënt niet wil drinken op zichzelf genoeg is, kunt u een beetje droog voedsel nat met water en tricking hem iets. Je moet in ieder geval niet van het geven van hem bestemd zijn voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik.

Observeer uw zieke hond – moeten de symptomen na enkele dagen van deze lichttherapie niet verbetert, moet u zeker met hem naar de dierenarts te gaan.

Verkoudheid hond: hij medicijnen nodig?

Als uw hond koorts heeft met een temperatuur hoger dan 38,5 graden Celsius, of de afscheiding uit de neus verkleurd groenachtige of geelachtige, moet u ook een arts te raadplegen voor advies. Er kan een bacteriële infectie, die moeten worden behandeld met medicatie. Andere opties voor de behandeling bijvoorbeeld ernstige hoest zijn antihoestmiddel. Onder bepaalde omstandigheden, zal de dierenarts uw favoriet en een antibioticum voorschrijven.