Veiligheid voor outdoor katten: bescherming tegen vlooien – Deel 2

By | Styczeń 26, 2015

Veiligheid voor outdoor katten: bescherming tegen vlooien – Deel 2

In deel 1 richt zich op verschillende manieren om zijn avontuurlijke outdoor katten te beschermen tegen vlooien. Maar wat als het moet gebeuren, uw kat krassen of zelfs te ontdekken een van de vervelende parasieten in hun vacht?

Ten eerste is er de mogelijkheid om de vlooien behandeling laat de dierenarts. Het zal onderzoeken de kat parasieten, geef haar afhankelijk van de sterkte van de besmetting spot-on druppels of een ander product, geef je aan agenten voor de behandeling en om instructies te geven voor de behandeling van katten rond.

Met een beetje ervaring, kunt u ook de strijd tegen vervelende parasieten in hun eigen handen. Voor dit doel is het noodzakelijk in de eerste plaats om te zien of uw kat vlooien heeft echt. Een eenvoudig hulpmiddel moet snel duidelijkheid te krijgen:

Flea kammen voor het zoeken naar parasieten

Een vlo kam is laag en moet in elk huishouden dieren behoren tot de standaarduitrusting. Met zijn fijne, dicht bij elkaar geplaatste tanden schuurde hij de dichte kattenbont zonder dat miss iets. Onderzoek de vacht van uw kamer Tijgers op verdenking van vlooien grondig voor bugs en vlooien vuil dat eruit ziet als kleine zwarte kruimels en bruinachtig rood als je het op een vochtige papieren handdoek.

 

Vooral in de nek en aan de achterkant rug van het dier, moeten zij in staat om uit te vinden als uw kat vlooien heeft. Een spot-on preparaat kan helpen in het geval van de gevallen die niet de parasieten op hoeft te reproduceren. Reinig de slaapplaats van uw huisdier grondig, zul je vaak zuigen door en wassen textiel zo heet mogelijk om de parasieten snel in te stellen om een ​​einde.

 

Spray rond het appartement

Een nevel rond om te helpen, het appartement snel en effectief te ontdoen van ongewenste gasten zoals vlooien en ander ongedierte en doodt de vlooien larven. Het heeft vooral effect van enkele maanden. Of de toepassing van een dergelijke vertegenwoordiger is vereist en wordt aanbevolen in uw geval, moet u overleggen met uw dierenarts.

 

Met een hoog vlooieninfestaties is een combinatie van de behandeling van het dier, het milieu en het voorkomen van nieuwe infecties vaak aanbevolen. Dus uw huiskat moet ontdoen van de vervelende plagen snel.