Vaccinaties voor honden: Wat zijn nuttig?

By | Styczeń 27, 2015

Vaccinaties voor honden: Wat zijn nuttig?

Het onderwerp van vaccinaties voor de hond oproept verschillende meningen en kritiek. Welke inentingen zijn nuttig en hoe u en uw trouwe viervoeter kan doen zonder, klik hier.

Gegen Staupe und Hepatitis sollten Sie Ihren Hund impfen lassen – Bild: Fly_dragonfly

First things first: Puppies moet zeker kreeg een primaire immunisatie. Dan zijn er verschillende vaccinaties voor de hond, die ook nuttig kan zijn – en wat dat je kunt doen zonder een regel. Als u niet zeker bent, vraag dan of in twijfel uw dierenarts voor zijn mening.

Deze vaccins zijn bruikbaar

Zijn hond tegen de ziekte hondenziekte vaccinatie te laten, in ieder geval een goed idee. De vaccinatie moet als onderdeel van de primaire vaccinatie worden uitgevoerd en dan weer opgefrist ongeveer een jaar later. Zodat uw hond zou moeten zijn, in het beste geval, levenslange bescherming tegen de dodelijke infectieziekte. Hepatitis en parvovirus behoren ook tot de vaccinaties voor honden die zijn volkomen logisch. Opnieuw wordt een levend vaccin voor immunisatie.

Vaccinaties voor honden: Situationeel

Een speciaal geval is de vaccinatie tegen hondsdolheid . In Duitsland wordt de vreselijke ziekte uitgeroeid sinds 2008. Maar als je, bijvoorbeeld, een huisdier plan, moet u te weten komen over de wetten in uw reisbestemming. Omdat sommige staten vereisen een geldig Tollwutimpfschutz van binnenkomst.

Er zijn nog andere vaccinaties voor honden die controversieel zijn, en waar je het beste in het ideale geval met uw dierenarts te verduidelijken als uw huisdier zou profiteren. Deze omvatten inentingen tegen kennelhoest en leptospirose.