U moet weten over de zwangerschap van een kat

By | Styczeń 26, 2015

U moet weten over de zwangerschap van een kat

Een zwangerschap is meestal een vreugdevolle gebeurtenis die kan echter, brengen een aantal problemen. Deze dingen die je moet weten om de zwangerschap van een kat.

Was ist wichtig, wenn eine Katze trächtig ist? – Bild: Shutterstock / Paul KcKinnon

Wat is belangrijk als een kat zwanger is? – Foto: Shutterstock / Paul KcKinnon

Terwijl een kat in de warmte , het kan leiden tot zwangerschap. Meestal kan de zwangerschap na ongeveer drie weken bepalen. De veiligste, kan de dierenarts doen met een echografie. Zij zelf moeten voorzichtig zijn met de toetsen: U kunt uw zwangere kat of de jongens te snijden. Maar vergroot en gekleurde roze spenen zijn een goed teken van erkenning voor de dracht.

Zwangerschap: Dit is wat er gebeurt in de baarmoeder

De embryo in de baarmoeder van zwangere kat rijst echter veel vroeger: Twee tot drie dagen na de bevruchting verdeelt de cel voor het eerst. De dochter cellen delen ook altijd op. Na ongeveer twee weken veroorzaakte embryo implantaten in de baarmoeder. Ongeveer twee van drie millimeter, is alleen op dat moment. Na vier weken van de zwangerschap alle organen en lichaamsdelen van de kittens beschikbaar zijn althans in hun systeem. De draagtijd van een kat duurt ongeveer 63-65 dagen.

Binnenlandse Kat: Deze zorg ze zich comfortabel voelen

De zwangere kat heeft rust nodig en genoeg voedsel

Het is belangrijk dat u de aanstaande moeder kat laat grotendeels alleen. Vooral vlak voor de geboorte, moet je haar zo veel mogelijk toevluchtsoord te geven. Want het is waarschijnlijk proberen te „nesten” op te bouwen waar ze kunnen brengen hun jongen.

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat de kat genoeg en bijzonder hoogwaardige voeding krijgt. Uw behoefte aan voedingsstoffen, zoals calcium en vitamine A is nu zeer hoog.