Typische ziekten Golden Retriever

By | Styczeń 27, 2015

Typische ziekten Golden Retriever

De Golden Retriever is een populaire gezinshond. Sommige ziekten zijn echter typisch vriendelijke Labrador. Die ze zijn, en wat je moet kijken naar de houding van de viervoeters, klik hier.

Einige Krankheiten sind typisch für den Golden Retriever – Bild: Shutterstock / fotoedu

Vriendelijk en dol op kinderen – dat is de Golden Retriever . Eigenlijk is de viervoetige blonde is relatief robuust. Sommige ziekten optreden wanneer de Retriever maar vooral gebruikelijk.

Deze ziekten zijn vaak

Een typisch geval van een probleem zoals bij veel rashonden zijn ook bij de Golden Retriever de ogen . Cataract en retinale atrofie zijn gemeenschappelijk. De opaciteit van de lens, die verantwoordelijk is voor staar vaak niet ontdekt puppy, waardoor de ziekte komt dan alleen licht in het volwassen stadium.

De retinale atrofie echter één van de meest langzaam maar gestaag vordert ziekte. Hij is erfelijk, en de honden moeten wennen aan het ontstaan ​​blindheid. Het verlies van het gezichtsvermogen komt in de meeste gevallen – eventueel – maar alleen op oudere leeftijd op.

Golden Retriever: Andere mogelijke problemen

Ook Epilepsie is één van de typische ziekten Golden Retriever. In de meeste gevallen wordt de ziekte gediagnosticeerd bij honden tussen één en drie jaar. Vaak de honden krijgen epileptische aanvallen, waaronder convulsies in de toestand van rust of als ze slapen. U kunt zelfs het bewustzijn verliezen voor een moment. Een veel voorkomende bijproduct van epilepsie is het plotseling en ongecontroleerd urineren. Medicijnen kunnen de levensduur van uw hond, maar zo normaal mogelijk te maken en vermindering van de aanslagen tot een minimum.